CHAMPIONS LEAGUE

Φρίμπονγκ: "Περιμένω με ανυπομονησία τον αγώνα"

Φρίμπονγκ: "Περιμένω με ανυπομονησία τον αγώνα"
INTIME SPORTS

Ο Εμάνουελ Φρίμπονγκ ξεκαθάρισε ότι η Άρσεναλ θα παίξει για τους τρεις βαθμούς με τον Ολυμπιακό και ότι ο ίδιος θα προσπαθήσει να αρπάξει την ευκαιρία που του δίνεται.

"Έχω μιλήσει με παίκτες που είχαν αγωνιστεί και οι ξέρω ότι οι ελληνικές ομάδες με τη βοήθεια του κόσμου δίνουν τα πάντα για τη νίκη.

Κι αυτό μπορεί να επηρεάσει", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γκανέζος μέσος, ο οποίος εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές των Λονδρέζων στην συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας, ενόψει της αναμέτρησης της Τρίτης με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εμάνουελ Φρίμπονγκ:

Για το αν κρύβει κινδύνους για την Άρσεναλ το ματς:

"Σίγουρα θα υπάρχουν κίνδυνοι. Προσωπικά θέλω να παίξω ξανά με τους συμπαίκτες μου και να δώσω το 100%. Όταν δίνεις τα πάντα, και οι οπαδοί δίνουν τα πάντα για την ομάδα και σε κάνουν να θέλεις συνεχώς να αποδίδεις καλύτερα".

Για το αν γνωρίζει για την ατμόσφαιρα που επικρατεί στο γήπεδο αφού δεν ήταν στην ομάδα την προηγούμενη φορά που έπαιξε στο Φάληρο:

"Όχι δεν είχα παίξει αλλά έχω μιλήσει με παίκτες που είχαν αγωνιστεί και οι ξέρω ότι οι ελληνικές ομάδες με τη βοήθεια του κόσμου δίνουν τα πάντα για τη νίκη. Κι αυτό μπορεί να επηρεάσει. Αλλά το σίγουρο είναι ότι περιμένω αυτόν τον αγώνα με ανυπομονησία και στόχος μας είναι οι τρεις βαθμοί. Η χρονιά ήταν πάρα πολύ δύσκολη αλλά σιγά - σιγά βρίσκω την φόρμα μου. Δεν είμαι 100% έτοιμος, αλλά θέλω να αρπάξω την ευκαιρία που μου δίνεται και να βρεθώ στην κατάσταση που πρέπει να είμαι".

Για το αν θα επηρεαστούν οι παίκτες της Άρσεναλ από την ενέργεια του γηπέδου:

"Όταν είσαι επαγγελματίας, θέλεις να παίζεις σε τέτοια γήπεδα. Και σίγουρα αποτελούν ένα καλό τεστ για τον χαρακτήρα των παικτών. Παίζουμε, όμως, για την Άρσεναλ και πρέπει να δώσουμε το 100%."

Για το αν ειπώθηκε κάτι μεταξύ του ίδιου και του Νασρί μετά το ματς με την Μάντσεστερ Σίτι:

"Όχι. Δεν ειπώθηκε κάτι συγκεκριμένο".

Για το αν αληθεύει ότι μεγάλωσες κοντά στο Τότεναμ:

"Ναι, μεγάλωσα εκεί, κοντά".

Για το αν ήταν οπαδός της Τότεναμ:

"Όχι. Απλά είχε τύχει να δω κάποιους αγώνες της με φίλους μου".

Για το πόσων χρονών ήταν όταν μετακομίσε από την Γκάνα με την οικογένεια του:

"Οκτώ χρονών".

Για το αν είχε είχε σκεφτεί ότι υπήρχε περίπτωση να σταματήσει το ποδόσφαιρο λόγω του τραυματισμού του:

"Ήξερα ότι θα επιστρέψω στο ποδόσφαιρο, αλλά δεν ήξερα αν θα καταφέρω να δείξω την αξία μου στην Άρσεναλ. Ήξερα τι έγινε και με τον Ράμσι και ήθελα να αρπάξω την ευκαιρία από τα μαλλιά. Θέλω να συνεχίσω από το σημείο που το άφησα και να τα καταφέρω. Αλλά στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς ποτέ να προβλέψεις τίποτα".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ