CHAMPIONS LEAGUE

Τσέλσι - Βασιλεία 1-2, Σάλκε - Στεάουα 3-0

Τσέλσι - Βασιλεία 1-2, Σάλκε - Στεάουα 3-0

Με σπουδαία ανατροπή η Βασιλεία έκανε την έκπληξη της 1η αγωνιστικής νικώντας με 2-1 την Τσέλσι μέσα στο Λονδίνο, ενώ η Σάλκε επιβλήθηκε της Στεάουα με 3-0 (videos)

Η έκπληξη της πρώτης αγωνιστικής του Champions League έγινε στο Λονδίνο, όπου η Βασιλεία με ανατροπή νίκησε 2-1 την Τσέλσι.

Αυτή μάλιστα ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα για τους "μπλε" στην διοργάνωση στους ομίλους μετά από 29 ματς, ενώ δεν ξεκίνησε καλά ο Ζοζέ Μοουρίνιο στο CL στην επιστροφή του στον αγγλικό σύλλογο.

Στο άλλο ματς του 5ου ομίλου το αποτέλεσμα ήταν... φυσιολογικό, με την Σάλκε να επικρατεί με 3-0 της Στεάουα Βουκουρεστίου στην Γερμανία.

Τσέλσι - Βασιλεία 1-2, Σάλκε - Στεάουα 3-0

Τσέλσι - Βασιλεία 1-2

Σκόρερς: 45' Οσκάρ / 71' Σαλάχ, 81' Στρέλερ

Γήπεδο: "Στάμφορντ Μπριτζ', Λονδίνο

Διαιτητής: Ντανιέλε Ορσάτο (Ιταλία)

Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου κατάφερε η Τσέλσι να ανοίξει το σκορ με τον Οσκάρ, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ζόμερ με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή, έπειτα από την πάσα του Φρανκ Λάμπαρντ.

Η απάντηση των Ελβετών ήρθε στο 71' με τον Σαλάχ να ισοφαρίζει σε 1-1 με αριστερό πλασέ και η ανατροπή ολοκληρώθηκε στο 81' με τον Στρέλερ να κάνει το 1-2 με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι από εκτέλεση κόρνερ.

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Γκάρι Κέιχιλ, Νταβίντ Λουίζ, Άσλεϊ Κόουλ, Φαν Χίνκελ (76' Όμπι Μίκελ), Λάμπαρντ (76' Ντεμπά Μπα), Οσκάρ, Ουίλιαν (67' Μάτα), Αζάρ, Ετο'ό.

ΒΑΣΙΛΕΙΑ: Ζόμερ, Βόζερ, Σερ, Ιβάνοφ, Σαφάρι, Μαρσέλο Ντίας, Φάμπιαν Φράι, Σαλάχ (88' Τάουλαντ Τζάκα), Στόκερ (82' Αζετί), Σιό (65' Ντελγάδο), Στρέλερ.

Τσέλσι - Βασιλεία 1-2, Σάλκε - Στεάουα 3-0

Σάλκε - Στεάουα 3-0

Σκόρερς: 67' Ουτσίντα, 78' ΚΠ Μπόατενγκ, 84' Ντράξλερ

Γήπεδο: "Αρίνα Αουφσάλκε", Γκέλζενκιρχεν

Διαιτητής: Τσιουνέιτ Τσακίρ (Τουρκία)

Ο Παντελής Καπετάνος έχασε μία καλή ευκαιρία στο 48' για τους Ρουμάνους, οι οποίοι ήταν άτυχοι όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 67'.

Ο Ουτσίντα έκανε την σέντρα από δεξιά, κανείς δεν πήγε στην μπάλα, ούτε ο τερματοφύλακας, Τσιπριάν Ταταρουσάνου και τελικά η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του με σκόρερ τον Ιάπωνα δεξιό μπακ.

Στο 78' ο Κέβιν-Πρινς Μπόατενγκ διπλασίασε τα τέρματα των Γερμανών με πλασέ μέσα από την περιοχή, έπειτα από την προσπάθεια του Φαρφάν και την ασίστ του Ντράξλερ, ο οποίος στο 84' "τσίμπησε" την μπάλα προ του Ταταρουσάνου και διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΣΑΛΚΕ: Χίλντεμπραντ, Ουτσίντα, Χέβεντες, Ματίπ, Αόγκο, Χέγκερ (88' Γκορέτσκα), Νόιστεντερ, Φαρφάν (89' Κλέμενς), Ντράξλερ, ΚΠ Μπόατενγκ, Σαλάι (82' Φουχς).

ΣΤΕΑΟΥΑ: Ταταρουσάνου, Γκεοργκιέβσκι, Σουκάλα, Γκάρντος, Λατοβλέβιτσι, Πιντίλι, Μπουρτσεάνου, Πόπα, Τανάσε, Στάνκιου (60' Λεάντρο Τατού) (73' Κριστέα), Καπετάνος (64' Πιοβοκάρι).

GELSENKIRCHEN, GERMANY - SEPTEMBER 18:  Kevin-Prince Boateng of Schalke reacts during the UEFA Champions League Group E match between FC Schalke 04 and FC Steaua Bucuresti at Veltins-Arena on September 18, 2013 in Gelsenkirchen, Germany.  (Photo by Lars Baron/Bongarts/Getty Images)
GELSENKIRCHEN, GERMANY - SEPTEMBER 18: Kevin-Prince Boateng of Schalke reacts during the UEFA Champions League Group E match between FC Schalke 04 and FC Steaua Bucuresti at Veltins-Arena on September 18, 2013 in Gelsenkirchen, Germany. (Photo by Lars Baron/Bongarts/Getty Images) BONGARTS/GETTY IMAGES

Τσέλσι - Βασιλεία 1-2

Σάλκε - Στεάουα 3-0

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ