CHAMPIONS LEAGUE

Στεάουα - Τσέλσι 0-4, Βασιλεία - Σάλκε 0-1

Στεάουα - Τσέλσι 0-4, Βασιλεία - Σάλκε 0-1

Η Τσέλσι επικράτησε με 4-0 της Στεάουα στο Βουκουρέστι με δύο γκολ του Ραμίρες, ενώ η Σάλκε έκανε το "δύο στα δύο", νικώντας 1-0 την Βασιλεία στην Ελβετία με γκολ του Ντράξλερ (videos)

Η Τσέλσι ξεπέρασε το "σοκ" της πρεμιέρας, καθώς νίκησε με 4-0 την Στεάουα στο Βουκουρέστι και πήρε τους πρώτους της βαθμούς.

Η Σάλκε οδηγεί πλέον την κούρσα στο 5ο όμιλο, καθώς έκανε το "δύο στα δύο", νικώντας με 1-0 στην Βασιλεία με σκόρερ τον Γιούλιαν Ντράξλερ.

Στεάουα - Τσέλσι 0-4, Βασιλεία - Σάλκε 0-1

Στεάουα - Τσέλσι 0-4

Σκόρερς: 20' και 55' Ραμίρες, 44' αυτ. Γκεοργκιέβσκι, 90' Λάμπαρντ

Γήπεδο: "Αρένα Νατσιονάλα", Βουκουρέστι

Διαιτητής: Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο (Ισπανία)

Μόλις στο 11ο λεπτό ο Σαμουέλ Ετο'ό αντικατέστησε τον Φερνάντο Τόρες, καθώς ο Ισπανός φαίνεται πως ακόμη ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό του στο γόνατο.

Ο Καμερουνέζος μάλιστα στο 20' έκανε την ασίστ για να ανοίξει το σκορ για την Τσέλσι από κοντά ο Ραμίρες, έπειτα από προσπάθεια του Αντρέ Σέρλε από αριστερά.

Στο 44' ο Ετο'ό βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Ταταρουσάνου, αυτός απέκρουσε, αλλά ο Σκοπιανός στόπερ, Ντάνιελ Γκεοργκιέβσκι, με την φόρα που είχε έβαλε το πόδι του για να διώξει και άθελά του την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-2.

Ο Ραμίρες σκόραρε για δεύτερη φορά στο ματς στο 55', κάνοντας το 0-3 με κοντινό πλασέ, έπειτα από νέα εντυπωσιακή προσπάθεια του Σέρλε από αριστερά και ασίστ του Οσκάρ, ενώ ο Φρανκ Λάμπαρντ στο 90' διαμόρφωσε το τελικό 0-4 από ασίστ του Ουίλιαν.

ΣΤΕΑΟΥΑ: Ταταρουσάνου, Γκεοργκιέβσκι (71' Φερνάντο Βαρέλα), Σουκάλα, Γκάρντος, Λατοβλέβιτσι, Μπουρτσεάνου, Φιλίπ, Στάντσιου, Αντριάν Πόπα (46' Λεάντρο Τατού), Τανάσε, Πιοβακάρι (46' Καπετάνος).

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Τέρι, Νταβίντ Λουίζ, Άσλεϊ Κόουλ, Ραμίρες, Λάμπαρντ, Οσκάρ (78' Αθπιλικουέτα), Μάτα (81' Ουίλιαν), Σέρλε, Τόρες (11' Ετο'ό).

BUCHAREST, ROMANIA - OCTOBER 01:  Juan Mata (L) of Chelsea rounds Ciprian Tatarusanu the goalkeeper of Steaua Bucuresti  during the UEFA Champions League Group E Match between FC Steaua Bucuresti and Chelsea at the National Arena Stadium on October 1, 2013 in Bucharest, Romania.  (Photo by Michael Steele/Getty Images)
BUCHAREST, ROMANIA - OCTOBER 01: Juan Mata (L) of Chelsea rounds Ciprian Tatarusanu the goalkeeper of Steaua Bucuresti during the UEFA Champions League Group E Match between FC Steaua Bucuresti and Chelsea at the National Arena Stadium on October 1, 2013 in Bucharest, Romania. (Photo by Michael Steele/Getty Images) GETTY IMAGES

Βασιλεία - Σάλκε 0-1

Σκόρερ: 54' Ντράξλερ

Γήπεδο: "Ζανκτ Γιάκομπ-Παρκ", Βασιλεία

Διαιτητής: Αλμπέρτο Ουντιάνο Μαγιένκο (Ισπανία)

Μετά από το στείρο πρώτο ημίχρονο ο Γιούλιαν Ντράξλερ στο 54' άνοιξε το σκορ για τους Γερμανούς με καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να φτάνει σε αυτόν αφού οι Ελβετοί δεν απομάκρυναν σωστά μετά από κόρνερ του Αόγκο.

ΒΑΣΙΛΕΙΑ: Ζόμερ, Φόζερ, Σερ, Ιβάνοφ, Σαφάρι (84' Ντελγκάδο), Φάμπιαν Φράι (84' Φιλίπ Ντεγκέν), Μαρσέλο Ντίας, Ταουλάντ Τζάκα (62' Σιό), Σαλάχ, Στόκερ, Στρέλερ.

ΣΑΛΚΕ: Χίλντεμπραντ, Ουτσίντα, Χέβεντες, Φελίπε Σαντάνα, Αόγκο (78' Κολάσινατς), Χέγκερ, Νόιστεντερ, Φαρφάν (46' Σαλάι), Μάιερ (85' Χούγκλαντ), Ντράξλερ, ΚΠ Μπόατενγκ.

Στεάουα - Τσέλσι 0-4, Βασιλεία - Σάλκε 0-1

Η βαθμολογία

1. Σάλκε 6 (4-0)

2. Βασιλεία 3 (2-2)

3. Τσέλσι 3 (5-2)

4. Στεάουα 0 (0-7)

Στεάουα - Τσέλσι 0-4

Βασιλεία - Σάλκε 0-1

Όλα τα γκολ της βραδιάς (UCL 01-10-2013)...

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ