CHAMPIONS LEAGUE

Μπόας: "Χαστούκι σε όσους μας αμφισβήτησαν"

Μπόας: "Χαστούκι σε όσους μας αμφισβήτησαν"

Τα συγχαρητήρια στους παίκτες της Τσέλσι έδωσε ο Αντρέ Βίλας-Μπόας μετά την νίκη επί της Βαλένθια και την πρωτιά στον 5ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, ξεσπώντας κατά των επικριτών του.

Τελός καλό όλα καλά για την Τσέλσι που μπορεί να καρδιοχτύπησε αλλά εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ και μάλστα ως πρώτη.

Το ματς ήταν "τελικός" για τους "μπλε" που εκμεταλλεύτηκαν την ισοπαλία της Λεβερκούζεν κόντρα στην Γκένκ και ως πρώτη θα έχει ευνοικότερη κλήρωση.

Η εμφάνιση της Τσέλσι ικανοποίησε τον αμφισβητούμενο Αντρέ Βίλας-Μπόας, δείχνοντας ότι η ομάδα του κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Ο Πορτογάλος προπονητής ξέσπασε μετά το τέλος του ματς στην συνέντευξη Τύπου κατά των επικριτών του.

" Είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και είμαι χαρούμενος για τους παίκτες μου. Τερματίσαμε πρώτοι στο γκρουπ κόντρα σε όλα τα προγνωστικά. Υπήρξε πολύ κριτική απέναντι στους παίκτες μου που έδωσαν ένα χαστούκι σε όσους μας αμφισβήτησαν.

Η ομάδα έπαιξε περίφημα. Οι παίκτες μου αξίζουν τον σεβασμό. Δημιουργήσαμε πολλές φάσεις με τον τρόπο που παίξαμε. Δεν δώσαμε στην Βαλένθια τον χώρο να αναπτυχθεί. Μας έδωσε μεγάλη ώθηση το πρώτο γκολ.

Επίσης, ο Ντρογκμπά είχε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Αν συνεχίσει έτσι θα μας βοηθήσει πάρα πολύ. Το σημαντικό είναι ότι η Τσέλσι τερμάτισε πρώτη στον όμιλο και μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας και να περιμένουμε την κλήρωση για να δούμε πόσο μακριά μπορούμε να φθάσουμε".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ