CHAMPIONS LEAGUE

"Βαρύς" ο Στέφενς, χαλαρός ο Παπαδόπουλος

"Βαρύς" ο Στέφενς, χαλαρός ο Παπαδόπουλος

Ο Χουμπ Στέφενς απέφυγε να σχολιάσει τον Ολυμπιακό υπογραμμίζοντας ότι τον απασχολεί μόνο τι κάνει η δική του ομάδα. Να περάσουν Σάλκε και Ολυμπιακός ευχήθηκε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος (videos)

Ο Χουμπ Στέφενς, παρουσιάστηκε λιγομίλητος και... βαρύς στην συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα ο τεχνικός της Σάλκε απέφυγε να σχολιάσει τους ερυθρόλευκους τονίζοντας ότι τον ενδιαφέρει μόνο η δική του ομάδα. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Στέφενς στη συνέντευξη Τύπου:

-Ποια είναι η κατάσταση της ομάδας;

"Έχουμε παίξει 3 ματς και έχουμε συγκεντρώσει 7 βαθμούς. Είναι καλή συγκομιδή και τα πράγματα έχουν πάει γενικά καλά".

-Πως πρέπει να εμφανιστεί η ομάδα για να είστε ευχαριστημένος;

"Δεν μπορώ να πω ποιες είναι προσδοκίες μας. Και οι δυο ομάδες έχουν μόλις ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Μετά το ματς θα πούμε περισσότερα".

-Η άμυνα του Ολυμπιακού έχει τα δικά της προβλήματα. Έχετε διαπιστώσει διαφορές;

"Δεν μπορώ να τον συγκρίνω με την περσινή χρονιά. Ο Ολυμπιακός έχει καλή ομάδα, αλλά με ενδιαφέρει τι κάνει η δική μου και όχι ο Ολυμπιακός. Βρίσκεται, πάντως, σε καλό επίπεδο".

-Τι θα κάνετε με την 11άδα;

"Δεν μπορώ να απαντήσω, αλλά έχω αποφασίσει".

-Προβληματίζεστε για το γεγονός ότι πολλοί παίκτες σας δεν έχουν παίξει στο Champions League, ενώ η παράδοση των γερμανικών ομάδων δεν είναι καλή;

"Είναι ένα καινούργιο παιχνίδι και δεν μετράει τίποτα. Δεν είναι σημαντικό τι συνέβη νωρίτερα, το ματς ξεκινάει από το 0-0 και θα ξέρουμε μετά πως θα εξελιχθεί".

-Έχετε τον Ραούλ αντί του Χούντελαρ. Φέτος στηρίζεστε περισσότερο στο σύνολο;

"Αναμφίβολα παίκτες όπως ο Ραούλ ήταν σημαντικοί, αλλά η ομάδα δεν βασίζεται μόνο σε 11, αλλά σε όλο το ρόστερ και έτσι θα γίνει και φέτος".

* Λίγο πριν ξεκινήσει τις δηλώσεις του ο Ολλανδός τεχνικός έπεσε το ρεύμα στην αίθουσα και ο υπεύθυνος της UEFA προειδοποίησε πως αν δεν επανέλθει σύντομα θα ακυρωθεί η συνέντευξη Τύπου. Τελικά η βλάβη αποκαταστάθηκε γρήγορα και η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε κανονικά.

"Βαρύς" ο Στέφενς, χαλαρός ο Παπαδόπουλος
INTIME SPORTS

Παπαδόπουλος: "Να περάσουν Σάλκε και Ολυμπιακός"

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος μίλησε εκ μέρους των ποδοσφαιριστών της Σάλκε και ευχήθηκε να περάσουν στην επόμενη φάση ο Ολυμπιακός και η ομάδα του, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν νιώθει αμήχανα που επιστρέφει στο "Καραϊσκάκης" ως αντίπαλος.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που γυρίζω εδώ και παίζω με την ομάδα που με ανέδειξε. Τα συναισθήματά μου είναι θετικά", τόνισε ο Έλληνας αμυντικός.

"Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι χωρίς επεισόδια. Δεν θέλω να πω ποιες ομάδες έχουν το προβάδισμα. Ο όμιλος έχει ισορροπία. Όλες οι ομάδες έχουν ίδιες πιθανότητες για πρόκριση".

"Γιατί να μην περάσουν ο Ολυμπιακός και η Σάλκε; Μακάρι να γίνει αυτό. Δεν θα ήθελα να τεθούμε αντιμέτωποι με τον Ολυμπιακό εάν γινόταν. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο όμως".

Για την αμυντική συμπεριφορά της γερμανικής ομάδας ανέφερε: "Δεν δεχθήκαμε γκολ στο προηγούμενό μας παιχνίδι (σ.σ. 2-0 την Γκρόιτερ Φιρτ εκτός έδρας). Σε κάποια ματς δέχεσαι γκολ. Σε άλλα όχι. Έχουμε επτά πόντους στο πρωτάθλημα. Είμαστε τρίτοι. Τι άλλο να πω πάνω σε αυτό;".

Όταν ρωτήθηκε για τις σχέσεις του με παίκτες του Ολυμπιακού, είπε: "Γνωρίζω πολλούς από τους παίκτες του Ολυμπιακού. Αγωνίζομαι και στην Εθνική μαζί τους. Παίζαμε μαζί. Ναι, μιλάμε. Μιλάμε διαρκώς".

Για την ατμόσφαιρα που θα συναντήσει η ομάδα του στο "Καραϊσκάκης", τόνισε: "Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι από τους πιο δυνατούς στην Ευρώπη. Υποστηρίζουν την ομάδα τους. Είναι δίπλα τους. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Σίγουρα εκείνοι θα είναι στο πλευρό της ομάδας τους".

Η τελευταία ερώτηση είχε να κάνει με την επιλογή του να μείνει στην Σάλκε, παρά τις προτάσεις από το εξωτερικό και απάντησε ως εξής: "Εδώ είμαστε για το ματς με τον Ολυμπιακό. Δεν θέλω να μιλήσω για μένα".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ