ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Βραζιλιάνος μέντιουμ: "Ο Νεϊμάρ θα χάσει το Μουντιάλ της Ρωσίας"

Brazil's Neymar celebrates scoring his side's 2nd goal against Paraguay during a 2018 World Cup qualifying soccer match at the Arena Corinthians Stadium in Sao Paulo, Brazil, Tuesday, March 28, 2017. (AP Photo/Nelson Antoine)
Brazil's Neymar celebrates scoring his side's 2nd goal against Paraguay during a 2018 World Cup qualifying soccer match at the Arena Corinthians Stadium in Sao Paulo, Brazil, Tuesday, March 28, 2017. (AP Photo/Nelson Antoine) AP

Ο Βραζιλιάνος μέντιουμ, ο οποίος είχε προβλέψει την τραγωδία που έπληξε τη Σαπεκοένσε, υποστήριξε ότι ο Νεϊμάρ θα χάσει λόγω τραυματισμού το Μουντιάλ. Ποια εθνική ομάδα προέβλεψε ότι θα κατακτήσει τον τον τίτλο.

Έγινε γνωστός για τις... μαντικές του ικανότητες μέσα από την πρόβλεψη ενός μακάβριου γεγονότος. Ο Βραζιλιάνος μέντιουμ, Καρλίνιος, προέβλεψε την πτώση του αεροπλάνου που μετέφερε τη Σαπεκοένσε και την τραγωδία που έπληξε τη βραζιλιάνικη ομάδα και τώρα έρχεται να μιλήσει για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018.

Όπως υποστήριξε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό, "Radio Jornal", ο Βραζιλιάνος αστέρας της Μπαρτσελόνα, Νεϊμάρ, θα χάσει την τελική φάση που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Ρωσίας εξαιτίας ενός τραυματισμού, ο οποίος θα τον αφήσει εκτός δράσης για διάστημα 6-7 μηνών.

"Ο Νεϊμάρ θα έχει έναν τραυματισμό, θα μείνει εκτός δράσης για έξι-επτά μήνες και δεν θα παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο", υποστήριξε ο Καρλίνιος για τον αστέρα της Μπαρτσελόνα κάνοντας παράλληλα πρόβλεψη για τον νικητή του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.

"Ο Τίτι θα φτιάξει μια από τις καλύτερες ομάδες, αλλά δεν βλέπω τη Βραζιλία να το παίρνει. Βλέπω να κατακτά το Μουντιάλ η Γερμανία. Η Βραζιλία θα καταλάβει την τρίτη ή την τέταρτη θέση".

Photo credits: AP Photo/Nelson Antoine

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ