ΒΡΑΖΙΛΙΑ

To συγκλονιστικό μήνυμα του τερματοφύλακα της Ατλέτικο Νασιονάλ για τον Ντανίλο

MED712. MEDELLÍN (COLOMBIA), 20/12/2015.- El portero de Atlético Nacional Franco Armani celebra la victoria de su equipo ante Junior hoy, domingo 20 de diciembre de 2015, durante el partido por la final de la liga colombiana de fútbol, en el estadio Atanasio Girardot de Medellín (Colombia). EFE/Luis Eduardo Noriega A.
MED712. MEDELLÍN (COLOMBIA), 20/12/2015.- El portero de Atlético Nacional Franco Armani celebra la victoria de su equipo ante Junior hoy, domingo 20 de diciembre de 2015, durante el partido por la final de la liga colombiana de fútbol, en el estadio Atanasio Girardot de Medellín (Colombia). EFE/Luis Eduardo Noriega A. EFE

Ο τερματοφύλακας της Ατλέτικο Νασιονάλ, Φράνκο Αρμάνι, με αφορμή την αεροπορική τραγωδία στην Κολομβία, ανέβασε ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram για τον γκολκίπερ της Σαπεκοένσε, Ντανίλο. (PHOTO)

Ο ποδοσφαιρικός πλανήτης ζει στην σκιά της αεροπορικής τραγωδίας στην Κολομβία, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 71 επιβαίνοντες, μεταξύ των οποίων και μέλη της αποστολής της Σαπεκοένσε που μετέβαινε στο Μεντεγίν για τον πρώτο τελικό του Copa Sudamericana με την Ατλέτικο Νασιονάλ.

Ανάμεσα στα θύματα είναι κι ο γκολκίπερ της Σαπεκοένσε, Ντανίλο, ο οποίος παρότι ανασυρθεί ζωντανός απ' τα συντρίμμια, εν τέλει απεβίωσε στο νοσοκομείο.

Μία ημέρα μετά την πολύνεκρη τραγωδία, ο τερματοφύλακας της Ατλέτικο Νασιονάλ, Φράνκο Αρμάνι με ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram απέτισε φόρο τιμής στον Ντανίλο, ανεβάζοντας παράλληλα μία φωτογραφία με τον υιό του.

"Αυτή είναι η ζωή μας. Μια ζωή όπου ονειρεύεσαι να επιτευχθεί, όπου πάντα υπάρχουν σχέδια προς εκπλήρωση. Μια ζωή στην οποία πολλοί θέλουν να είναι, αλλά λίγοι πετυχαίνουν. Και υπάρχουν άλλοι που παίρνουν ένα μικρό πλεονέκτημα από αυτό. Μια ζωή όπου η συγκέντρωση και πονηριά είναι αυτό που κρατάς...

Μια ζωή όπου πολλοί λένε "αυτή είναι ζωή" αλλά μέσα τους δεν έχουν ιδέα τι είναι να είσαι μακριά από το σπίτι σου, όπου δεν ξέρουν πόσο δύσκολο είναι να πούμε 'αντίο' στην οικογένειά μας, όπου θα ρισκάρουμε τη ζωή μας ταξιδεύοντας και δουλεύοντας, όπου οι πολυτέλειες παίρνουν μια δεύτερη θέση στη ζωή. Μια ζωή όπου ο Θεός, η ελπίδα, η αγάπη και η πίστη είναι αυτά που μας βοηθούν να κάνουμε αυτό που είμαστε! Οι τερματοφύλακες είναι πάντα τα μοναχικά και παρεξηγημένα αστέρια του ποδοσφαίρου, ήρωες ή προδότες αλλά πάντα λαμπροί και αποφασιστικοί.

Αναπαύσου εν ειρήνη αδερφέ. Άφησες το καλύτερό για την οικογένειά σου. Είσαι πρωταθλητής", έγραψε χαρακτηριστικά ο Φράνκο Αρμάνι.

Δείτε το ποστ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Επίσημο: Η Ατλέτικο Νασιονάλ ζητάει τη στέψη της Σαπεκοένσε
Τα μέτρα αλληλεγγύης για τη Σαπεκοένσε που ψήφισαν οι σύλλογοι της Βραζιλίας
Η ανατριχιαστική δήλωση του προπονητή της Σαπεκόενσε
Τραγωδία: Συντριβή αεροπλάνου με 81 επιβαίνοντες, μεταξύ των οποίων μέλη της Σαπεκοένσε
Οι επιζώντες από την αεροπορική τραγωδία της Σαπεκοένσε
TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ