ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Θέλουν να δουν τον Ροναλντίνιο στη Σαπεκοένσε

Θέλουν να δουν τον Ροναλντίνιο στη Σαπεκοένσε

Πανικός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, με χιλιάδες φιλάθλους να ζητούν απ' τον Ροναλντίνιο να αγωνιστεί με τη φανέλα της Σαπεκοένσε.

Τον Ροναλντίνιο να αγωνίζεται με τη φανέλα της Σαπεκοένσε θέλουν να δουν αρκετοί ποδοσφαιρόφιλοι ανά τον κόσμο. Για την ακρίβεια, τις τελευταίες ώρες το διαδίκτυο έχει "πλημμυρίσει" με δημοσίευσεις με το χάσταγκ #ronaldinhonachape.

Όπως έγινε γνωστό, αρκετές ομάδες της Βραζιλίας είναι πρόθυμες να δώσουν ποδοσφαιριστές στη Σαπεκοένσε, μιας κι έχει απομείνει με μόλις έντεκα αθλητές.

Βέβαια, το φίλαθλο κοινό ζητά κάτι πιο συγκεκριμένο. Επιθυμεί να δει τον άλλοτε παίκτη της Μπαρτσελόνα να παίζει με τα χρώματα του μοιραίου συλλόγου. Υπενθυμίζουμε ότι ο Βραζιλιάνος ανέβασε φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με την οποία έδωσε συλληπτήρια στις οικογένειες των θυμάτων. Μάλιστα, στην εν λόγω δημοσίευση επικρατεί πανικός απ' τα μηνύματα των υποστηρικτών.

Το ίδιο έχει αρχίσει να γίνεται σε κάθε φωτογραφία που ανεβάζει ο 36χρονος. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο "Ρόνι" βρίσκεται σε περίοδο αγωνιστικής απραξίας απ' το 2015, όταν κι αποχώρησε απ' τη Φλουμινένσε. Ωστόσο, δίνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα φιλικά σε μέρη του πλανήτη.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την αντίδραση του Ροναλντίνιο στη λαϊκή απαίτηση. Πάντως, ο ίδιος ουδέποτε ανακοίνωσε το οριστικό φινάλε της καριέρας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τερματοφύλακας της Σαπεκοένσε απέφυγε το ταξίδι κατά τύχη
Ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των θυμάτων της Σαπεκοένσε
Οι ομάδες της Αργεντινής τιμούν τους νεκρούς της Σαπεκοένσε
Το ΝΒΑ τιμά τη Σαπεκοένσε
Οργή στον κόσμο για την επιβεβαίωση ότι το αεροσκάφος βρέθηκε χωρίς καύσιμα!
Ανατριχίλα: Κατάμεστο το γήπεδο για τον... τελικό με την Σαπεκοένσε!
Πρόεδρος Σαπεκοένσε: "Μου ζητούν να αγωνιστούμε άμεσα"
Η Ρεάλ τίμησε τη Σαπεκοένσε

Vai em paz Matheus! Meus pêsames à toda a família! Desejo muita força e paz para que possam seguir em frente!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ronaldo de Assis Moreira (@ronaldinhooficial) στις

Força para os familiares e amigos de todas as pessoas que estavam neste avião! Que Deus nos conforte nesse momento de luto! #ForçaChape

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ronaldo de Assis Moreira (@ronaldinhooficial) στις

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ