ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Ροναλντίνιο: "Όσα πέρασα στη φυλακή θα μείνουν ανεξίτηλα στη μνήμη μου"

Ροναλντίνιο: "Όσα πέρασα στη φυλακή θα μείνουν ανεξίτηλα στη μνήμη μου"
AP PHOTO/JORGE SAENZ

Ο Ροναλντίνιο μίλησε στη "Mundo Deportivo" για την περιπέτεια που βιώνει στην Παραγουάη και που τον έφερε πίσω από τα κάγκελα της φυλακής για κάποιο διάστημα.

Ο Ροναλντίνιο εδώ και δύο μήνες περίπου έχει αποφυλακιστεί αλλά παραμένει στην Παραγουάη σε κατ' οίκον περιορισμό στην Ασουνσιόν και περιμένει να γίνει το δικαστήριο καθώς ως γνωστόν είχε συλληφθεί μαζί με τον αδελφό του από τις αρχές της χώρας, κατηγορούμενοι ότι εισήλθαν στην Παραγουάη με παραποιημένα ταξιδιωτικά έγγραφα.

Ο ίδιος μίλησε στη "Mundo Deportivo" για την περιπέτεια που βιώνει στην Παραγουάη τονίζοντας πως όσα πέρασε θα μείνουν ανεξίτηλα στη μνήμη του: "Είμαι ποδοσφαιριστής από αγάπη για το παιχνίδι. Οι άνθρωποι στην Βαρκελώνη, με γνωρίζουν καλά και καταλαβαίνουν ότι δεν ήταν μια εύκολη στιγμή".

Είπε αρχικά και συνέχισε: "Τα μηνύματά τους ήταν σημαντικά και με βοήθησαν να βγω από αυτήν την κόλαση το συντομότερο δυνατό. Εδώ στο Palmaroga Hotel, με αντιμετωπίζουν πολύ καλά. Είμαστε πολύ ήσυχοι και οι άνθρωποι κάνουν τα πάντα για να κάνουν αυτές τις στιγμές όσο πιο ευχάριστες γίνεται. Είναι πολύς καιρός οι 60 ημέρες. Είναι δύσκολο να μην μπορείς να κάνεις ό,τι έχεις συνηθίσει. Νομίζω ότι είναι κάτι που θα μείνει ανεξίτηλο στην μνήμη μου για όλη μου την ζωή. Ήταν μία πολύ δύσκολη εμπειρία".

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ