Ροναλντίνιο: Αποφυλακίστηκε μετά από πέντε μήνες

Ο Ροναλντίνιο απέκτησε την ελευθερία του μετά από πέντε μήνες, καθώς έμεινε ελεύθερος τόσο αυτός όσο και ο αδερφός του με περιοριστικούς όρους.

Ο Ροναλντίνιο και αδερφός του, Ρομπέρτο Άσις, έμειναν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, κατόπιν σχετικού αιτήματος των δύο αδερφών στο δικαστήριο της Παραγουάης, το οποίο έκανε δεκτό το αίτημα τους.

Θυμίζουμε ότι ο Βραζιλιάνος αστέρας είχε συλληφθεί μαζί με τον αδερφό του στα σύνορα της Παραγουάης, καθώς επιχείρησαν να μπουν στην χώρα με πλαστό διαβατήριο. Έμειναν για έναν μήνα στην φυλακή, και τέσσερις μήνες υπό περιορισμό σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Ασουνσιόν, αφού πρώτα κατέβαλαν εγγύηση.

Οι δύο άντρες θα επιστρέψουν άμεσα στην Βραζιλία, με τον Ροναλντίνιο να έχει πιο ελαστικούς όρους σε σχέση με τον αδερφό του. Ο Ρομπέρτο Άσις θα έχει ποινικό μητρώο στην Παραγουάη, ενώ ο Ροναλντίνιο θα είναι καθαρός, με τον πρώτο να έχει απαγόρευση εξόδου από την Βραζιλία για δύο χρόνια και “επίσκεψη” σε εισαγγελέα της Βραζιλίας κάθε τέσσερις μήνες, με τον δεύτερο να μην είναι υποχρεωμένος για αμφότερα.

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114 ή 210 923777.