ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Ρομάριο: "Είμαι καλύτερος από Μέσι και Κριστιάνο"

Senator Romario Faria, a former Barcelona soccer star, attends a parliamentary commission investigating allegations of corruption in the Brazilian football confederation (CBF), at the Senate in Brasilia, Brazil, Wednesday, Dec. 16, 2015. An investigation by American and Swiss officials has snared the last three presidents of the CBF, all of whom have been indicted: Marco Polo del Nero and his predecessors Jose Maria Marin and Ricardo Teixeira. (AP Photo/Eraldo Peres)
Ρομάριο (AP Photo/Eraldo Peres) AP

Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος επιθετικός, Ρομάριο, δήλωσε ότι ούτε ο Μέσι, ούτε ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι καλύτεροι από ό,τι υπήρξε ο ίδιος. "Δεν θα με φτάσουν στα γκολ, ενώ στην περιοχή ήμουν ανώτερος".

Στο περιθώριο της παρουσίασης του βιβλίου του ο Ρομάριο, δεν θέλησε να μιλήσει διπλωματικά. Ο 51 ετών βετεράνος Βραζιλιάνος επιθετικός ανέφερε ότι θεωρεί τον εαυτό του καλύτερο τόσο από τον Λιονέλ Μέσι όσο και από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα και της Εθνικής Βραζιλίας ανέφερε ότι ουδέποτε ο Αργεντινός και ο Βραζιλιάνος θα φτάσουν τα περισσότερα από 1000 γκολ που σημείωσε αυτός. "Στο σκοράρισμα υπήρξα καλύτερος. Η αλήθεια είναι πως είναι ποδοσφαιριστές με διαφορετικά χαρακτηριστικά από εμένα. Είναι σήμερα οι καλύτεροι στον κόσμο, μαζί με τον Νεϊμάρ.

Αλλά για να αφήσω έξω τη μετριοπάθεια, θέλω να σας πω ότι όσο καλοί παίκτες και αν είναι, μέσα στην περιοχή ήμουν καλύτερος" ανέφερε ο Ρομάριο. Ο Κριστιάνο έχει σημειώσει 612 γκολ, ενώ ο Μέσι 579. Ο Ρομάριο έκανε σπουδαία καριέρα, παίζοντας μεταξύ άλλων σε Αϊντχόφεν, Μπαρτσελόνα και Βαλένθια. Με την Εθνική του ομάδα έκανε 70 συμμετοχές (55 γκολ).

"Το ένα μάτι στο ποδόσφαιρο, το άλλο στη διαφθορά. Το οργανωμένο έγκλημα στο ποδόσφαιρο". Αυτός είναι ο τίτλος του βιβλίου του Ρομάριο. Εκατοντάδες άτομα έδωσαν το παρών στην παρουσίαση, κατά την οποία ο Ρομάριο φωτογραφήθηκε με τους θαυμαστές του, ενώ υπέγραψε αυτόγραφα.

(AP Photo/Eraldo Peres)

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ