ΒΡΑΖΙΛΙΑ

"Πυρά" Ρονάλντο για κακομεταχείριση Βραζιλιάνων από την Μπαρτσελόνα

Brazilian football star Ronaldo Luis Nazario, center, poses with his fans during a promotional event for the Real Madrid Foundation Clinics in Hong Kong, Saturday, May 27, 2017. (AP Photo/Kin Cheung)
Brazilian football star Ronaldo Luis Nazario, center, poses with his fans during a promotional event for the Real Madrid Foundation Clinics in Hong Kong, Saturday, May 27, 2017. (AP Photo/Kin Cheung) AP

Ο Ρονάλντο (το "Φαινόμενο") εξαπέλυσε "πυρά" κατά της Μπαρτσελόνα για τον τρόπο με τον οποίον μεταχειρίζεται κατά καιρούς τους Βραζιλιάνους "αστέρες" της. Η αποκάλυψη για την έμπνευση όσον αφορά στο look του στο Μουντιάλ 2002.

Στη δική του περίπτωση ανήγαγε την αποχώρηση του Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα ο Ρονάλντο (το "Φαινόμενο"), ασκώντας δριμύτατη κριτική κατά των "μπλαουγκράνα" για τον τρόπο με τον οποίον μεταχειρίζονται τους Βραζιλιάνους "αστέρες" τους.

"Αισθάνομαι ευγνώμων και στενότερα συνδεδεμένος με τη Ρεάλ, παρά το γεγονός ότι πέρασα την καλύτερη σεζόν στην Μπαρτσελόνα. Αλλά, το τέλος της ιστορίας μου στους "μπλαουγκράνα" ήταν κακό, έμοιαζε με αυτό του Νεϊμάρ. Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί με τον Ρομάριο. Αργότερα, το έκανε και με τον Ροναλντίνιο", υποστήριξε ο Ρονάλντο, ο οποίος αποχώρησε το 1997 από τη Βαρκελώνη με προορισμό το Μιλάνο και την Ίντερ, ενώ αργότερα φόρεσε τη φανέλα των "μερένγκες".

Ο Βραζιλιάνος, παράλληλα, αποκάλυψη την πηγή της έμπνευσής του για το look με το οποίο εμφανίστηκε στα γήπεδα της Νοτίου Κορέας και της Ιαπωνίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002. Ήταν μια σειρά κινούμενων σχεδίων με πρωταγωνιστή τον "Cascão": "Κάθε φορά που το έβλεπα ως μικρός, περίμενα το επόμενο επεισόδιο. Επηρεάστηκαν πολλά παιδιά με αυτόν τον τρόπο".

"Πυρά" Ρονάλντο για κακομεταχείριση Βραζιλιάνων από την Μπαρτσελόνα

Photo credits: AP Photo/Kin Cheung

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ