ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Προβάδισμα για Σάντος και Φλουμινένσε

Προβάδισμα για Σάντος και Φλουμινένσε
Ρικάρντο Ολιβέιρα

Ολοκληρώθηκαν τα πρώτα δυο ματς της φάσης των "4" για το Κύπελλο Βραζιλίας με τον Ρικάρντο Ολιβέιρα της Σάντος να πετυχαίνει το 33ο του γκολ μέσα στο 2015. Γκολ και ο 41άρης Ζε Ρομπέρτο (VIDEOS)!

Δυο σπουδαία παιχνίδια είχε τα ξημερώματα (στην Ελλάδα) της Πέμπτης για το Κύπελλο Βραζιλίας. Η Φλουμινένσε φιλοξένησε την Παλμέιρας, ενώ η Σάο Πάουλο την Σάντο. Σε αυτά τα δυο ματς είχαμε συνολικά επτά γκολ!

Ξεκινάμε με το δεύτερο παιχνίδι. Οι Σάντος άνοιξε το σκορ μόλις στο 15ο λεπτό με πανέμορφο πλασέ του Γκάμπριελ Μπαρμπόζα, που πέρασε τη μπάλα κάτω από τον Ροτζέριο Σένι (ναι δεν σταμάτησε συνεχίζει στα 42, τον Γενάρη κλείνει τα 43).

Ο Αλεξάντρε Πάτο έφερε το ματς στα ίσα για τους γηπεδούχους έντεκα λεπτά αργότερα με πανέμορφο κοντρόλ στην περιοχή και ψύχραιμο πλασέ, για να δώσει ξανά το προβάδισμα στην Σάντος ο Ρικάρντο Κόστα στο 46' με σουτ από το ύψος του πέναλτι.

Μάλιστα ο 35άχρονος άσος που πρόσφατα κλήθηκε εκ νέου στην εθνική ομάδα της Βραζιλίας, έφτασε τα 33 γκολ μέσα στο 2015! Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε ο Γκάμπριελ (άλλος Γκάμπριελ αυτός) στο 50ο λεπτό με κεφαλιά.

Ξανά γκολ ο Ζε Ρομπέρτο

Στο άλλο ματς η Φλουμινένσε έκανε το 1-0 στο 29' με τον Μάρκος Ζούνιορ με κοντινό σουτ (ο τερματοφύλακας είχε αποκρούσει κεφαλιά μετά από κόρνερ). Το 2-0 έγινε στο 39ο λεπτό από τον Γκουμ, ενώ το τελικό 2-1 έγινε με τον Ζε Ρομπέρτο να σκοράρει από την άσπρη βούλα στο 61'.

Οι επαναληπτικοί θα πραγματοποιηθούν στις 29/10/2015.



TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ