Οι εμφανίσεις της εθνικής Βραζιλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018

Οι εμφανίσεις της εθνικής Βραζιλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018

Στη δημοσιότητα ήρθαν την Τετάρτη οι εμφανίσεις που θα χρησιμοποιήσει η εθνική Βραζιλίας στα προσεχή φιλικά προετοιμασίας αλλά και στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 (photos).

Η Nike παρουσίασε την εμφάνιση και το αθλητικό υλικό που θα ντύσει την εθνική Βραζιλίας στο προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο, όπου θα ξεχωρίζει το "πιο ζωντανό κίτρινο που φόρεσε η σελεσάο τα τελευταία 20 χρόνια".

Οι σχεδιαστές επισκέφθηκαν το μουσείο ποδοσφαίρου που υπάρχει στο Σάο Πάουλο και χρησιμοποίησαν χρωματολόγιο για να αποτυπώσουν τον ακριβή τόνο του κίτρινου χρώματος που υπήρχε στη φανέλα της εθνικής ομάδας που κατέκτησε το Μουντιάλ στο Μεξικό το 1970.

Η εκτός έδρας εμφάνιση θα είναι η κλασική μπλε με κίτρινες και λευκές λεπτομέρειες, στην οποία προστίθεται ένα γεωμετρικό στοιχείο.

Οι νέες εμφανίσεις θα φορεθούν για πρώτη φορά επισήμως την Παρασκευή, στη φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο τη Ρωσία στη Μόσχα.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η Anna Nystrom προσφέρει το καλύτερο ζέσταμα για το Champions League

Είναι γυμνάστρια, είναι από τη Σουηδία, μόλις γύρισε από τις διακοπές της στην Ελλάδα και είναι ό,τι καλύτερο θα δεις μέχρι να ξεκινήσει η μπάλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24