ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Ο Τίτι ανακοίνωσε τους 15 από την 23άδα της Βραζιλίας για το Μουντιάλ

Ο Τίτι ανακοίνωσε τους 15 από την 23άδα της Βραζιλίας για το Μουντιάλ
AP PHOTO/ANDRE PENNER

Ο Τίτι παραχώρησε συνέντευξη και αποκάλυψε ότι η βασική ενδεκάδα της Βραζιλίας και ακόμα τέσσερις ποδοσφαιριστές έχουν "κλεισμένη" θέση στην αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Βραζιλίας, Τίτι, ανακοίνωσε τους 15 από τους 23 ποδοσφαιριστές που θα απαρτίζουν την αποστολή της "σελεσάο" για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας το προσεχές καλοκαίρι.

Ο 56χρονος προπονητής παραχώρησε συνέντευξη στο " UOL Esporte" και τόνισε ότι "ένα μέρος της αποστολής είναι ανοιχτό κι ένα κλειστό. Τα δεδομένα ονόματα αφορούν σταθερές περιπτώσεις στους συλλόγους τους, στην εθνική, οι οποίοι παίζουν καλά. Είναι οι έντεκα βασικοί και ο Τιάγκο Σίλβα, ο Φερναντίνιο, ο Γουίλιαν, ο Ρομπέρτο Φιρμίνο".

Οι έντεκα βασικοί είναι οι Άλισον, Ντάνι Άλβες, Μαρκίνιος, Μιράντα, Μαρσέλο, Καζεμίρο, Ρενάτο Αουγκούστο, Παουλίνιο, Φιλίπε Κοουτίνιο, Νεϊμάρ και Γκαμπριέλ Ζεζούς.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις οκτώ κενές θέσεις, υποστηρίζοντας ότι παρακολουθεί παίκτες για συγκεκριμένους ρόλους, με τις δύο πρόσφατες περιπτώσεις να είναι ο 31χρονος δεξιός μπακ της Κρουζέιρο, Εντίλσον, και ο 34χρονος μέσος της Κορίνθιανς, Ζάντσον.

Η εθνική Βραζιλίας, εκ των φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ το καλοκαίρι, μετά από την εντυπωσιακή πορεία της στα προκριματικά όταν ανέλαβε ο Τίτι, έχει δύο δυνατά φιλικά τον Μάρτιο, στις 23 στη Μόσχα με τη Ρωσία και στις 27 στο Βερολίνο με τη Γερμανία. Η αποστολή για τα δύο φιλικά θα ανακοινωθεί στις 2 Μαρτίου. Η πρώτη υποχρέωσης τη "σελεσάο" στο Μουντιάλ είναι με την Ελβετία στις 17 Ιουνίου.

Photo credits: AP Photo/Andre Penner

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ