ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Ντονάτο: "Κακό παράδειγμα για τα παιδιά οι Ροναλντίνιο και Νεϊμάρ"

Brazil's Neymar, right, and Ronaldinho isten to coaching instructions during a training session in Belo Horizonte, Brazil, Tuesday, April 23, 2013. Brazil will play a friendly soccer match against Chile on Wednesday. (AP Photo/Andre Penner)
Brazil's Neymar, right, and Ronaldinho isten to coaching instructions during a training session in Belo Horizonte, Brazil, Tuesday, April 23, 2013. Brazil will play a friendly soccer match against Chile on Wednesday. (AP Photo/Andre Penner) AP

Ο Βραζιλιάνος πρώην μέσος των Ατλέτικο και Ντεπορτίβο, Ντονάτο, χαρακτήρισε ως κακά παραδείγματα για τα παιδιά του συμπατριώτες του, Ροναλντίνιο και Νεϊμάρ.

Ως κακά παραδείγματα για τα παιδιά χαρακτήρισε τους Βραζιλιάνους, Ροναλντίνιο και Νεϊμάρ, ο συμπατριώτης τους πρώην μέσος των Βάσκο, Ατλέτικο και Ντεπορτίβο, Ντονάτο.

"Πιστεύω ότι η ζωή των ανθρώπων που εκτίθενται στη δημοσιότητα θα πρέπει να είναι προσεκτική. Εάν κάνεις βλακείες, ο κόσμος θα σε θυμάται για τις βλακείες. Γνωρίζω πολλούς παίκτες που είναι γνωστοί για κάτι άσχημο που έχουν κάνει μέσα στο γήπεδο κι όχι για την καριέρα τους συνολικά.

Μπορούμε να μιλήσουμε για τον Ροναλντίνιο που βρίσκεται σε μια δύσκολη κατάσταση - μόλις βγήκε από τη φυλακή, αλλά παραμένει σε κατ' οίκον περιορισμό - και αυτό αποτελεί κακό παράδειγμα για πολύ κόσμο. Τον γνώρισα παιδί, είναι ίνδαλμα για πολύ κόσμο.

Για μένα ένας ποδοσφαιριστής έχει ευθύνη για το πώς συμπεριφέρεται, όπως κάνουν οι Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο. Ένα κακό παράδειγμα για τα παιδιά είναι και ο Νεϊμάρ", υποστήριξε ο 57χρονος Βραζιλιάνος για τους δύο συμπατριώτες του.

Photo credits: AP Photo/Andre Penner

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ