Ντελί-Ριο και έκσταση 2 εκατ. οπαδών στην υποδοχή της Φλαμένγκο!

Ασύλληπτες εικόνες έρχονται από το Ρίο ντε Ζανέιρο. Δυο εκατομμύρια (!) οπαδοί της Φλαμένγκο πανηγυρίζουν την κατάκτηση του Copa Libertadores από τη ρούμπρο-νέγκρο. Αποθέωση για Ζόρζε Ζεζούς και Γκαμπιγκόλ. Μικροεπεισόδια στο τέλος. (VIDEOS)

Η ρούμπρο-νέγκρο επέστρεψε στη βάση και στο Ρίο ντε Ζανέιρο και στη βραζιλιάνικη μεγαλούπολη επικράτησε χαμός. "Ένα καρναβάλι, χωρίς να είναι η εποχή του", όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά μεγάλα media της χώρας.

Κόσμος ντυμένος σε μαύρα και κόκκινα χρώματα παντού, όπου έφθανε το μάτι και με δυσκολία ακόμη και ο φωτογραφικός φακός. Οι παίκτες της ομάδας σε ξέφρενη κατάσταση, πανηγυρίζοντας μαζί με το εκστασιασμένο πλήθος.

Το πούλμαν με δυσκολία μπορούσε να μετακινηθεί. Πρωταγωνιστές οι Ζόρζε Ζεζούς και Γκαμπιγκόλ. Ο Πορτογάλος προπονητής που τίναξε την κατάρα από πάνω του και ο 23χρονος επιθετικός που οδήγησε την Φλα στη μεγάλη ανατροπή ήταν το κέντρο της εορτής.

Οι εικόνες είναι δυνατές, τα video ακόμη πιο πολύ. Δεν αρκούν λίγες ή περισσότερες λέξεις να περιγράψουν τη μεγάλη γιορτή στο Ρίο ντε Ζανέιρο από 2.000.000 οπαδούς της Φλαμένγκο. Δεν αποφεύχθηκαν, ωστόσο, μικροεπεισόδια στο τέλος. Ευτυχώς, τουλάχιστον, δεν πήραν μεγάλη έκταση με την παρέμβαση των αστυνομικών Αρχών. Δείτε στιγμιότυπα από τη Βραζιλία: 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS