ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Νεκρός οπαδός της Βάσκο σε επεισόδια

Νεκρός οπαδός της Βάσκο σε επεισόδια

Στο φινάλε του αγώνα Βάσκο - Φλαμένγκο, που βρήκε νικήτρια την δεύτερη με 1-0, εξαγριωμένοι οπαδοί της Βάσκο Ντα Γκάμα έκαναν... ντού στο γήπεδο. Τραγικός απολογισμός ένας νεκρός από σφαίρα όπλου και άλλοι τρεις σοβαρά τραυματίες. (VIDEOS)

Απίστευτα σκηνικά ξύλο και τραγωδία στη Βραζιλία με έναν νεκρό και τρεις σοβαρά τραυματίες. Το φινάλε του ματς με την Φλαμένγκο που βρήκε την ομάδα τους να χάνει με 1-0, ώθησε τους εξαγριωμένους οπαδούς της Βάσκο Ντα Γκάμα να μπουκάρουν στο γήπεδο και να υπάρξουν μάχες σώμα με σώμα με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Από τα επεισόδια στις εξέδρες όσο και στον αγωνιστικό χώρο, έχασε τη ζωή του ένας 27χρονος φίλος της Βάσκο που δέχτηκε σφαίρα στο στήθος. Αν και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ άλλοι τρεις οπαδοί της Βάσκο τραυματίστηκαν και χρειάστηκε να πάνε σε νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Στις εξέδρες βρίσκονταν και οπαδοί της Φλαμένγκο που χρειάστηκε να περιμένουν αρκετές ώρες στις θέσεις τους μέχρι να φύγουν από το γήπεδο, ώστε να εκτονωθεί η όλη κατάσταση. Τραγικό γεγονός και ένα ακόμη ντέρμπι που βάφτηκε με αίμα...





TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ