ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Με βοήθεια "Πι" περπατάει ο Πελέ

Με βοήθεια "Πι" περπατάει ο Πελέ

Επίσημος προσκεκλημένος στην εκδήλωση για την έναρξη του πρωταθλήματος του Ρίο Ντε Τζανέιρο, του οποίου είναι πρεσβευτής, ήταν ο Πελέ και περπατούσε με περιπατητήρα, το γνωστό σε όλους "Πι". (VIDEO)

Ο θρυλικός Πελέ αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα από το 2015, όταν είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να αποκατασταθεί το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο ισχίο, ενώ αναγκάστηκε να χειρουργηθεί εκ νέου με σκοπό την αποσυμπίεση νευρικών ριζών. Ο Πελέ την τελευταία διετία κινείται με μεταλλικό περιπατητήρα, ενώ στην κλήρωση του Μουντιάλ είχε καθίσει σε αναπηρικό καροτσάκι.

Ο ίδιος ήταν προσκεκλημένος στην εκδήλωση για την έναρξη του πρωταθλήματος του Ρίο Ντε Τζανέιρο, του οποίου είναι πρεσβευτής και περπατούσε με το "Πι" του, το οποίο τον βοηθάει να μένει όρθιος και να μπορεί να κινείται. Πάντως, ο ίδιος έχει κάνει χιούμορ με αυτό, λέγοντας πως πρόκειται για τα νέα ποδοσφαιρικά του παπούτσια με τροχούς.

Ερωτηθείς ο 78χρονος για το πώς βλέπει την χώρα του ενόψει Μουντιάλ στα γήπεδα της Ρωσίας το καλοκαίρι, απάντησε πως "αυτοί που πιστεύουν στη Βραζιλία, της δίνουν τον τίτλο του φαβορί. Εχουμε τις δυνατότητες να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Στο προηγούμενο Μουντιάλ είχαμε τους καλύτερους παίκτες, αλλά η ομάδα δεν ήταν οργανωμένη. Τώρα, ο προπονητής έχει καταφέρει να οργανώσει την ομάδα και έχουμε ένα σύνολο που δημιουργεί αίσθημα εμπιστοσύνης".

Δείτε τον:

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ