ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Κρέμασε τα παπούτσια ο Ντρασένα

Palmeiras' Edu Dracena celebrates scoring against Vitoria during a Brazilian championship soccer match in Sao Paulo, Brazil, Sunday, Dec. 2, 2018. (AP Photo/Andre Penner)
Palmeiras' Edu Dracena celebrates scoring against Vitoria during a Brazilian championship soccer match in Sao Paulo, Brazil, Sunday, Dec. 2, 2018. (AP Photo/Andre Penner) AP

Ο 38χρονος πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού, Εντού Ντρασένα, ανακοίνωσε εν μέσω δακρύων την απόσυρσή του από τη δράση σε συνέντευξη Τύπου στην Παλμέιρας.

Κρέμασε τα παπούτσια του Εντού Ντρασένα. Ο 38χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός της Παλμέιρας ανακοίνωσε την απόφασή του σε συνέντευξη Τύπου στο προπονητικό κέντρο της βερντάο.

Ο πρώην στόπερ του Ολυμπιακού δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του ανακοινώνοντας την απόφασή του.

"Θα πάω διακοπές με την οικογένειά μου, δεν ξέρω εάν θα απενεργοποιήσω ή όχι το κινητό μου. Θέλω να είμαι στο ποδόσφαιρο, όλη η ζωή μου είναι στο ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι έχω ένα καλό βιογραφικό για να συνεχίσει στο χώρο. Υποσχέθηκα ότι δεν θα δακρύσω, αλλά δεν τα κατάφερα.", υποστήριξε.

TO 0-2
TO 0-2 ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντρασένα ξεκίνησε την καριέρα του από την Γκουαρανί και το 2002 ήλθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Επέστρεψε στην πατρίδα του και από το 2003 έως το 2006 αγωνίστηκε στην Κρουζέιρα.

Ξανά στην Ευρώπη για μία τριετία. Αγωνίστηκε μέχρι το 2009 στην Τουρκία με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε. Από το 2009 είναι μόνιμος κάτοικος Βραζιλίας αγωνιζόμενος με Σάντος, Κορίνθιανς και ο από το 2016 με τη φανέλα της Παλμέιρας.

Κατέκτησε ένα πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό, ένα με την Κρουζέιρο, ένα με τη Φενέρμπαχτσε.

Photo credits: AP Images

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ