ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Κορονοϊός: Η Φλαμένγκο απολύει 62 υπαλλήλους της

Κορονοϊός: Η Φλαμένγκο απολύει 62 υπαλλήλους της
AP PHOTO/SILVIA IZQUIERDO

Στην προσπάθεια της να μειώσει τις οικονομικές απώλειες που έχει ελέω της πανδημίας, η Φλαμέγνκο πήρε την απόφαση να προχωρήσει σε δεκάδες απολύσεις εργαζομένων της.

Ο κορονοϊός χτυπάει όλο τον πλανήτη όχι μόνο σε ανθρώπινες απώλειες αλλά και στο κομμάτι της οικονομίας και η Βραζιλία δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από τον κανόνα.

Ακόμα και αν στην προκειμένη περίπτωση δεν συζητάμε για κάποια ομάδα χωρίς μεγάλο ειδικό βάρος αλλά την Φλαμένγκο με τους εκατομμύρια οπαδούς που το 2019 την βρήκε να πανηγυρίζει τόσο το πρωτάθλημα Βραζιλίας όσο και το Copa Libertadores.

Σύμφωνα λοιπόν με την βραζιλιάνικη ιστοσελίδα "Globoesporte", ο βραζιλιάνικος σύλλογος βλέπει απώλεια στα έσοδά της ελέω της πανδημίας και αποφάσισε να την περιορίσει προβαίνοντας σε απολύσεις από το προσωπικό της.

Κορονοϊός: Η Φλαμένγκο απολύει 62 υπαλλήλους της
AP PHOTO/LEO CORREA

Το ίδιο μέσο αναφέρει πως οι απολύσεις δεν θα υπερβούν το 10% σε σχέση με το συνολικό αριθμό των ατόμων που απασχολούνται στο σύλλογο, με τη Φλαμένκγο να σχεδιάζει τις ερχόμενες εβδομάδες να συνεχίσει την πολιτική περικοπών, ψαλιδίζοντας μισθούς εργαζομένων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ