ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Η απίθανη ντρίμπλα του Τζαλμίνια στο "Star Sixes"

Η απίθανη ντρίμπλα του Τζαλμίνια στο "Star Sixes"

Ο πρώην μέσος της Ντεπορτίβο, Τζαλμίνια, συμμετέχει μαζί με τους Ζιλμπέρτο Σίλβα, Ριβάλντο και Ρομπέρτο Κάρλος με την εθνική Βραζιλίας στο "Star Sixes" κι "έκλεψε" τις εντυπώσεις με την εντυπωσιακή του ντρίμπλα. (video)

Ο Ερίκ Αμπιντάλ βρήκε ανταγωνιστή ως προς το θέαμα που προσφέρεται στο τουρνουά "Star Sixes" που διεξάγεται στο Λονδίνο με παλαίμαχους σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου.

Μπορεί ο παλαίμαχος αμυντικός της Μπαρτσελόνα και του Ολυμπιακού να πραγματοποίησε μία εντυπωσιακή προσποίηση στον Βίτορ Μπαΐα, αλλά ο Τζαλμίνια έκανε μια εντυπωσιακή ντρίμπλα περνώντας από πάνω κι εκθέτοντας τον αντίπαλό του αν και τελικά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Η απίθανη ντρίμπλα του Τζαλμίνια στο "Star Sixes"

Όρθιοι: Ντίντα, Ριβάλντο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Μπελέτι, Τζαλμίνια Καθιστοί: Ελάνο, Αμαράλ, Ρομπέρτο Κάρλος, Ζούλιο Μπαπτίστα, Ζουνίνιο Παουλίστα

Ακόμη και ο συμπαίκτης του και πρώην αμυντικός μέσος και τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Ζιλμπέρτο Σίλβα, τον αποθέωσε μέσα από την επίσημη σελίδα του στο Facebook. Τη "σελεσάο" εκπροσωπούν παλαιοί αστέρες του παρελθόντος όπως ο Ριβάλντο, ο Ζουνίνιο, ο Μπελέτι, ο Ρομπέρτο Κάρλος και ο Ζούλιο Μπαπτίστα:

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ