ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Γιάγια Τουρέ: Χάλασε το deal με την Βάσκο Ντα Γκάμα

Γιάγια Τουρέ: Χάλασε το deal με την Βάσκο Ντα Γκάμα
EUROKINISSI

Η Βάσκο Ντα Γκάμα δεν θα αποτελέσει τελικά το νέο ποδοσφαιρικό σπίτι του Γιάγια Τουρέ, με τον πρώην μέσο του Ολυμπιακού να κάνει γνωστό μέσω video το ναυάγιο του deal με τον βραζιλιάνικο σύλλογο.

Η περίοδος αυτή είναι προεκλογική όσον αφορά στην προεδρία της Βάσκο Ντα Γκάμα και ένας από τους υποψηφίους για το χρίσμα, ο Λέβεν Σιάνο, είχε ρίξει ένα δυνατό χαρτί στο τραπέζι υποστηρίζοντας πως έχει συμφωνήσει με τον Γιάγια Τουρέ για να φορέσει τη φανέλα της ομάδας.

Δυστυχώς για τον Σιάνο, το εντυπωσιακό αυτό χαρτί κάηκε νωρίς, με τον άλλοτε παίκτη των Μονακό, Ολυμπιακού, Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι να ακυρώνει ουσιαστικά τη συμφωνία μαζί του μέσω ενός video που δημοσίευσε στα social media.

"Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Λέβεν για το γεγονός πως με συμπεριέλαβε σε ένα σπουδαίο πρότζεκτ καθώς και όλη την οικογένεια της Βάσκο αλλά δυστυχώς δεν θα μπορέσω να είμαι μέρος αυτό του σχεδίου για προσωπικούς λόγους.

Δεν μπορώ να έρθω στην Βραζιλία. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και θέλω να δώσω τις ευχές μου για επιτυχία στον κύριο Λέβεν για το σχέδιό του. Σας ευχαριστώ", ήταν το μήνυμα του Γιάγια Τουρέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ