ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Φλαμένγκο: Θέλει Ίσλα για αντί-Ραφίνια

Chile's Mauricio Isla stands on the field during a ceremony before a 2018 World Cup qualifying soccer match against Uruguay in Santiago, Chile, Tuesday, Nov. 15, 2016. (AP Photo/Luis Hidalgo)
Chile's Mauricio Isla stands on the field during a ceremony before a 2018 World Cup qualifying soccer match against Uruguay in Santiago, Chile, Tuesday, Nov. 15, 2016. (AP Photo/Luis Hidalgo) AP

Η Φλαμένγκο ανακοίνωσε ότι ο Ραφίνια θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό και βλέπει για αντικαταστάτη του τον Μαουρίσιο Ίσλα που είχε απασχολήσει τόσο τους ερυθρόλευκους, όσο και τον Παναθηναϊκό.

Ο Ραφίνια υποστήριξε ότι τη Δευτέρα (17/8) θα τοποθετηθεί για την απόφασή του να αφήσει τη Φλαμένγκο για τον Ολυμπιακό, επιβεβαιώνοντας το ταξίδι για την Ελλάδα.

Η ομάδα του Ρίο ντε Ζανέιρο κινείται για τον αντικαταστάτη του 35χρονου Βραζιλιάνου και πρώτος στόχος είναι ένας παίκτης που είχε απασχολήσει τόσο τους ερυθρόλευκους, όσο και τον Παναθηναϊκό.

Ο 32χρονος Χιλιανός έχει μείνει ελεύθερος από τη Φενέρμπαχτσε και ήταν ψηλά στη λίστα του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού, Τσάβι Ρόκα. Τελικά το τριφύλλι προχωρά στην απόκτηση του Αργεντινού, Φακούντο Σάντσες.

Σύμφωνα με τον αργεντίνικο και βραζιλιάνικο Τύπο η "Φλα" ήδη έχει έλθει σε επαφή με τον Ίσλα.

Photo credits: AP Images

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ