ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Φλαμένγκο: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Μαουρίσιο Ίσλα

Chile's Mauricio Isla stands on the field during a ceremony before a 2018 World Cup qualifying soccer match against Uruguay in Santiago, Chile, Tuesday, Nov. 15, 2016. (AP Photo/Luis Hidalgo)
Chile's Mauricio Isla stands on the field during a ceremony before a 2018 World Cup qualifying soccer match against Uruguay in Santiago, Chile, Tuesday, Nov. 15, 2016. (AP Photo/Luis Hidalgo) AP

Ποδοσφαιριστής της Φλαμένγκο για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο Μαουρίσιο Ίσλα, καθώς ανακοινώθηκε από τους Βραζιλιάνους. Ο Χιλιανός ακραίος αμυντικός θα αντικαταστήσει τον Ραφίνια, ο οποίος οδεύει στον Ολυμπιακό.

Η Φλαμένγκο βρήκε άμεσα τον αντικαταστάτη του Ραφίνια, ο οποίος οδεύει για τον Ολυμπιακό, υπογράφοντας τον Μαουρίσιο Ίσλα.

Ο 32χρονος Χιλιανός διεθνής έμεινε ελεύθερος από την Φενέρμπαχτσε, ενώ το όνομα του έπαιξε για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Ο Ίσλα υπέγραψε με τους Βραζιλιάνους μέχρι τον Δεκέμβριο του 2022, καθώς εκείνη την εποχή ολοκληρώνονται τα πρωταθλήματα στην Λατινική Αμερική και όχι καλοκαίρι.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ