ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Φλαμένγκο: Αγόρασε με κανονική μεταγραφή από την Ίντερ τον Γκαμπιγκόλ

Gabriel Barbosa of Brazil's Flamengo celebrates scoring a penalty during a Copa Libertadores soccer match with Ecuador's Emelec in Rio de Janeiro, Brazil, Wednesday, July 31, 2019. (AP Photo/Leo Correa)
Gabriel Barbosa of Brazil's Flamengo celebrates scoring a penalty during a Copa Libertadores soccer match with Ecuador's Emelec in Rio de Janeiro, Brazil, Wednesday, July 31, 2019. (AP Photo/Leo Correa) AP PHOTO/LEO CORREA

Μετά τον έναν χρόνο δανεισμό του από την Ίντερ, η Φλαμένγκο συμφώνησε για την αγορά του Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα με κανονική αγορά από τους Μιλανέζους έναντι 17.000.000 ευρώ.

Ο Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα μετακινήθηκε τον Ιανουάριο του 2019 στην Φλαμένγκο ως δανεικός από την Ίντερ και στο έναν χρόνο παρουσίας του στην "Φλα" πέτυχε 34 γκολ σε 43 ματς, εκ των οποίων τα δύο νικητήρια στον τελικό του Copa Libertadores απέναντι στην Ρίβερ Πλέιτ.

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του έκαναν τους ανθρώπους του βραζιλιάνικου συλλόγου να πάρουν την απόφαση για την αγορά του με κανονική μεταγραφή και αυτή ολοκληρώθηκε επίσημα την Τρίτη, με τις δύο ομάδες να συμφωνούν στα 17.000.000 ευρώ και τους νερατζούρι να κερδίζουν 20% σε περίπτωση μελλοντικής μεταπώλησής του.

Ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2024 με την ομάδα του Ζόρζε Ζεζούς, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η Ίντερ είχε δώσει κοντά στα 30.000.000 ευρώ το 2016 όταν τον πήρε από την Σάντος, χωρίς όμως να μπορέσει ποτέ ο παίκτης να δείξει την αξία του στο Μιλάνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ