ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Εθνική Βραζιλίας: Ο Νεϊμάρ δέχθηκε ποδιά και έριξε κάτω τον 19χρονο Γουέβερτον

Brazil's soccer player Neymar runs for the ball during a practice session at the Granja Comary training center ahead of the Copa America tournament, in Teresopolis, Brazil, Tuesday, May 28, 2019. (AP Photo/Leo Correa)
Brazil's soccer player Neymar runs for the ball during a practice session at the Granja Comary training center ahead of the Copa America tournament, in Teresopolis, Brazil, Tuesday, May 28, 2019. (AP Photo/Leo Correa) AP

Ο 19χρονος Γουέβερτον έκανε ποδιά στον Νεϊμάρ, με τον σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν να τον ρίχνει κάτω.

Η οικοδέσποινα του Κόπα Αμέρικα, Βραζιλία, προετοιμάζεται για την μεγάλη διοργάνωση που ξεκινάει στις 14 Ιουνίου. Η "Σελεσάο" θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Βολιβία στο πρώτο παιχνίδι, ενώ τον όμιλο της συμπληρώνουν Βενεζουέλα και Περού.

Ο Νεϊμάρ δεν περνά ευχάριστες μέρες, αφού η ομοσπονδία της Βραζιλίας ανακοίνωσε ότι θα δώσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Ντάνι Άλβες.

Αιτία αποδείχθηκε η συμπεριφορά του στην Παρί τον τελευταίο μήνα. Αρχικά επιτέθηκε σε έναν φίλαθλο μετά την ήττα των Παριζιάνων απέναντι στη Ρεν, ενώ επίσης είχε και ένα διαπληκτισμό με τον Γιούλιαν Ντράξλερ στα αποδυτήρια, έπειτα από την ήττα απέναντι στη Μονπελιέ.

Τα νεύρα του Νεϊμάρ φάνηκαν και στην προπόνηση της Βραζιλίας. Συγκεκριμένα σε ένα δίτερμα ο 19χρονος Γουέβερτον, ο οποίος αγωνίζεται στην Κρουζέιρο, έκανε ποδίτσα στον σταρ της Παρί. Ο Νεϊμάρ δεν το πήρε καθόλου ψύχραιμα και πριν προλάβει ο μικρός συμπαίκτης του να ολοκληρώσει την ενέργειά του, τον έριξε κάτω τραβώντας τον από την μπλούζα.

Δείτε το περιστατικό παρακάτω:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κόπα Αμέρικα: Κλείδωσε η ενδεκάδα της Αργεντινής
Κόπα Αμέρικα: Με Νεϊμάρ, χωρίς Λούκας Μόουρα η Βραζιλία
TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ