ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Επίσημα Νεϊμάρ σε Μπαρτσελόνα

Επίσημα Νεϊμάρ σε Μπαρτσελόνα

Ο Νεϊμάρ διάλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα, όπως ανακοίνωσε ο πατέρας του. "Αντίο" στην Σάντος την Κυριακή κόντρα στην Φλαμένγκο

Ο Νεϊμάρ είναι πλέον δεδομένο ότι διάλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα, καθώς το επιβεβαίωσε ο πατέρας του.

Η Ρεάλ έδωσε περισσότερα χρήματα, αλλά ο 21άχρονος επέλεξε την "Μπάρτσα", όπως έλεγαν νωρίτερα οι φήμες.

Τώρα έρχεται και η επιβεβαίωση από τον πατέρα του, ενώ ο ίδιος ο Νεϊμάρ θα μιλήσει για την νέα του ομάδα αφού παίξει με την Σάντος το τελευταίο το ματς, κόντρα στην Φλαμένγκο την Κυριακή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Βραζιλίας.

Η Σάντος περίπου στις 3 τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδος) του Σαββάτου ανακοίνωσε μέσω twitter πως έκανε αποδεκτές δύο προτάσεις.

Όλοι γνώριζαν πως πρόκειται για προτάσεις της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ συνεχεία ανέφερε η ανακοίνωση πως ο Νεϊμάρ και ο πατέρας του καλούνται στο Μπελμίρο για να αποφασίσουν ποια από τις δύο προτάσεις θα δεχτούν.

Λίγο αργότερα λοιπόν ο Νεϊμάρ έφτασε στα γραφεία της της εταιρίας που έχει τα δικαιώματά του και έπειτα από πολύωρες συζητήσεις πήγε στα γραφεία της Σάντος να ανακοινώσει την απόφασή του, ενώ είχαν μαζευτεί και οπαδοί προσπαθώντας να τον πείσουν να μείνει.

Τελικά δεν γνωστοποίησε την απόφασή του, η οποία ήρθε λίγες ώρες αργότερα.

"Αντίο" την Κυριακή κόντρα στην Φλαμένγκο

Πριν καν αποφασίσει σε ποια από τις δύο ισπανικές ομάδες θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νεϊμάρ, είχε τονίσει στους ανθρώπους της Σάντος πως θα παίξει την Κυριακή κόντρα στην Φλαμένγκο.

Το ματς είναι για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος Βραζιλίας, ενώ ο 21άχρονος εν συνεχεία θα ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής Βραζιλίας για το Confederations Cup.

Η καριέρα του Νεϊμάρ

Ο Νεϊμάρ έπαιξε 229 ματς με την φανέλα της Σάντος και πέτυχε 138 γκολ.

Δεν την οδήγησε σε κατάκτηση του πρωταθλήματος Βραζιλίας, αλλά σε αυτή του Copa Libertadores το 2011, ενώ έχει ακόμη 5 τίτλους.

Αυτοί είναι 3 Campeonato Paulista (2010, 2011 και 2012), ένα Copa do Brasil (2010) και ένα Recopa Sul-Americana (2012).

Ντεμπούτο με την "Peixe" έκανε στις 7 Μαρτίου 2009 σε ματς του Campeonato Paulista κόντρα στην Oeste de Itápolis, στο "Pacaembu".

Το πρώτο του γκολ το πέτυχε μία εβδομάδα αργότερα, ανοίγοντας το σκορ στην νίκη της ομάδας με 3-0 επί της Mogi Mirim.

Ο Μάνο Μενέζες τον κάλεσε πρώτη φορά στην εθνική Βραζιλίας στις 26 Ιουλίου του 2010 και σκόραρε μάλιστα στο ντεμπούτο του, ανοίγοντας το σκορ στην νίκη με 2-0 επί των ΗΠΑ στο Νιου Τζέρσεϊ.

Ήδη με την "Seleção" έχει 32 συμμετοχές και 20 γκολ!

Επίσημα Νεϊμάρ σε Μπαρτσελόνα
TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ