ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Έγραψε ιστορία ο προπονητής Σαμπαόλι: Τρίτη κίτρινη και αποβολή

Ο Χόρχε Σαμπαόλι στον πάγκο της Ατλέτικο Μινέιρο
Ο Χόρχε Σαμπαόλι στον πάγκο της Ατλέτικο Μινέιρο © 2021 NELSON ANTOINE/ASSOCIATED PRESS

Ο προπονητής της Σάντος, Χόρχε Σαμπαόλι, δέχτηκε κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία στον αγώνα με την Αβάι, με αποτέλεσμα να φτάσει τις τρεις και να αποβληθεί, γράφοντας ιστορία στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας.

Την Κυριακή (28/7) η Σάντος υποδεχόταν την Αβάι για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Brasileirao. Ο εκρηκτικός προπονητής των γηπεδούχων, Χόρχε Σαμπαόλι, διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή Wagner Reway για την κίτρινη κάρτα που έδειξε στον ποδοσφαιριστή του, Άλισον, στο 15'.

Η στάση που κράτησε ο Αργεντινός τεχνικός έμελλε να γράψει ιστορία. Ο ρέφερι τού έδειξε κίτρινη κάρτα, η οποία ήταν η τρίτη που είχε "μαζέψει", με αποτέλεσμα να αποβληθεί από τον πάγκο και να λείψει και από το επόμενο παιχνίδι της Σάντος (αντίπαλος η Γκοΐας στις 4 Αυγούστου). Έγινε, έτσι, ο πρώτος προπονητής στην ιστορία του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος που αποβάλλεται με αυτόν τον τρόπο.

Δείτε τη στιγμή που ο άλλοτε κόουτς της εθνικής Χιλής δέχεται την κίτρινη κάρτα:

Η Σάντος, για την οποία γράφτηκε πως ο Γκιλιέρμε του Ολυμπιακού είναι μεταγραφικός στόχος, νίκησε τελικά 3-1 και πέρασε στην κορυφή του πρωταθλήματος έπειτα από 12 αγωνιστικές, στο +2 από τη δεύτερη Παλμέιρας.

AP Photo/Nelson Antoine

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ