ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Ανακρίνεται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση ο Καφού

Former Brazilian soccer international Cafu arrives for the 2018 soccer World Cup draw in the Kremlin in Moscow, Friday, Dec. 1, 2017. (AP Photo/Ivan Sekretarev)
Former Brazilian soccer international Cafu arrives for the 2018 soccer World Cup draw in the Kremlin in Moscow, Friday, Dec. 1, 2017. (AP Photo/Ivan Sekretarev) AP PHOTO/IVAN SEKRETAREV

Ο Βραζιλιάνος πρώην μπακ των Ρόμα και Μίλαν, Καφού, ανακρίνεται από τις αστυνομικές αρχές τις πατρίδας του για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση, PCC.

Τον Καφού ανέκριναν το βράδυ της Πέμπτης (10/10) οι αστυνομικές αρχές της Βραζιλίας καθώς διερευνάται η συμμετοχή του στην εγκληματική οργάνωση της πατρίδας του με το όνομα PCC.

Το όνομα του 49χρονου πρώην μπακ των Ρόμα και Μίλαν βρέθηκε σε λογαριασμούς του εγκέφαλου της οργάνωσης, Ντέσιο Πορτουγκές. Οι έρευνες στρέφονται σε παράνομες αγοραπωλησίες οικοπέδων στην περιοχή του Σάο Πάουλο.

Ο ίδιος, ωστόσο, με δήλωσή του στα βραζιλιάνικα ΜΜΕ έσπευσε να διαψεύσει τις κατηγορίες που του αποδίδονται: "Είναι ψέμα. Δεν έχω οικόπεδα στην περιοχή".

Πριν από περίπου ένα μήνα, στις 5 Σεπτεμβρίου, ο μεγάλος γιος του Καφού, Ντανίλο Φελισιάνο ντε Μοράις υπέστη καρδιακή προσβολή και παρά το γεγονός πως διακομίστηκε σε νοσοκομείο του Σάο Πάολο, απεβίωσε σε ηλικία 30 ετών βυθίζοντας σε θρήνο την οικογένεια του Βραζιλιάνου.

Photo Credits: AP Photo/Ivan Sekretarev

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ