ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Ανακοινώνει το τέλος ο Κακά

Ανακοινώνει το τέλος ο Κακά

Ο Κακά ετοιμάζεται να βάλει ένα τέλος στην αξεπέραστη καριέρα του ως ποδοσφαιριστής, ωστόσο θα συνεχίσει την ενασχόλησή του με το άθλημα.

Ο Κακά, ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της σύγχρονης εποχής και ο τελευταίος νικητής της Χρυσής Μπάλας πριν αρχίσει η κυριαρχία των Λιονέλ Μέσι - Κριστιάνο Ρονάλντο, πρόκειται να ανακοινώσει το τέλος της καριέρας του, σύμφωνα με ΜΜΕ της Βραζιλίας.

Το "UOL Esporte" υποστηρίζει με ρεπορτάζ του ότι ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά "παπούτσια" του για να αλλάξει "σελίδα". Η επόμενη μέρα θα τον βρει ξανά στο ποδόσφαιρο, αλλά σε ρόλο παράγοντα.

Ο 35χρονος κάτοχος του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2002 έχει στα χέρια του μία πρόταση από τη Σάο Πάουλο, ωστόσο οι "πόρτες" της Μίλαν είναι πάντοτε ανοιχτές για εκείνον, όπως φάνηκε και προ ημερών, όταν επέστρεψε στο Σαν Σίρο για την αναμέτρηση απέναντι στην Αούστρια Βιέννης.

Η ανακοίνωση της αποχώρησης αναμένεται να γίνει την Κυριακή, όντας ελεύθερος μετά από το τέλος του συμβολαίου του με την Ορλάντο Σίτι.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ