ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Αλοΐζιο υπέρ Ροναλντίνιο: "Έκανε πράγματα κόντρα στη θέλησή του"

Αλοΐζιο υπέρ Ροναλντίνιο: "Έκανε πράγματα κόντρα στη θέλησή του"

Ο άλλοτε συμπαίκτης του Ροναλντίνιο στην Παρί, Αλοΐζιο, υπερασπίστηκε τον συμπατριώτη του που παραμένει στη φυλακή, λέγοντας ότι πολλές φορές οι ποδοσφαιριστές κάνουν πράγματα κόντρα στη θέλησή τους.

Ο Ροναλντίνιο εξακολουθεί να παραμένει φυλακισμένος στην Παραγουάη. Ο άλλοτε συμπαίκτης του στην Παρί, Αλοΐζιο, βγήκε και τον υπερασπίστηκε, λέγοντας ότι πολλές φορές οι ποδοσφαιριστές κάνουν πράγματα κόντρα στη θέλησή τους.

Ο 45χρονος Βραζιλιάνος υποστήριξε για τον συμπατριώτη του: "Όταν είσαι ποδοσφαιριστής, υπάρχει το γραφείο ατζέντηδων και άλλοι που σε συμβουλεύουν. Άλλοι που έχουν τον έλεγχο των social media, κάνεις αυτό που σου λένε άλλοι. Μερικές φορές κάνεις πράγματα κόντρα στη θέλησή σου επειδή υπάρχει ένα συμβόλαιο. Πολλοί άνθρωποι δεν το γνωρίζουν".

Το περασμένο Σάββατο ο Ροναλντίνιο πέρασε τα 40ά του γενέθλια στο κελί της Ασουνσιόν και ο Αλοΐζιο ήταν σαφής: "Κατά την άποψή μου, οι άνθρωποι δεν πρέπει να ξεχνούν, πρέπει να τιμούν ένα είδωλο. Έναν άνθρωπο που έχει δώσει τόση χαρά στη χώρα, σε εκατομμύρια οπαδούς".

Εξέφρασε μάλιστα την άποψή του να μεταφερθεί στη Βραζιλία: "Ήταν πολύ λυπηρό που τον είδα σε αυτή την κατάσταση. Θα μπορούσαν να τον μεταφέρουν στη Βραζιλία, να δικαστεί στη χώρα του. Προσεύχομαι γι' αυτόν να βγει από αυτή τη θέση, να επιστρέψει στο σπίτι του".

Κατέληξε λέγοντας για την συνύπαρξή τους: " Ήταν μεγάλη μου χαρά που έπαιξα μαζί του. Είναι ένας πολύ ταπεινός άνθρωπος, αυτό είναι ο Ροναλντίνιο".

Ο Ροναλντίνιο συνελήφθη στην Παρουγουάηστις 5 Μαρτίου για κατοχή πλαστού διαβατηρίου.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ