ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Ο Ρομπίνιο προκαλεί ξανά στη Βραζιλία

Ο Ρομπίνιο προκαλεί ξανά στη Βραζιλία

Τρεις ημέρες μετά την προσπάθειά του να γελοιοποιήσει αμυντικό και αφού προσέβαλε άλλον παίκτη της Σαπεοκένσε, ο Ρομπίνιο προκάλεσε ξανά. Αυτή τη φορά με την κίνησή του στον πανηγυρισμό του γκολ απέναντι στην Κρουζέιρο. (video)

H Ατλέτικο Μινέιρο νίκησε 3-1 την Κρουζέιρο στο ντέρμπι της πόλης του Μπέλο Οριζόντε για την 30ή αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος και ο Ρομπίνιο δεν έχασε την ευκαιρία να προκαλέσει ξανά.

Λίγο μετά το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε, έκανε χαρακτηριστική χειρονομία με το αυτί του προς την εξέδρα των γηπεδούχων. Κι όλα αυτά, τρεις ημέρες μετά τα όσα έκανε στο ματς με τη Σαπεκοένσε.

Σε εκείνο το ματς, ο Ρομπίνιο, προσπάθησε με περίτεχνη ντρίμπλα να "γελοιοποιήσει" τον αντίπαλό του, Ντόουγκλας Γκρόλι, αλλά στη συνέχεια της φάσης έχασε την μπάλα από τον αντίπαλό του, υποπίπτοντας σε φάουλ σύμφωνα με την υπόδειξη του διαιτητή.

Τότε ο 26χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός της Σαπεκοένσε, Μοϊζές Ριμπέιρο, του ζήτησε το λόγο για την προσπάθειά "γελοιοποίησης" του συμπαίκτη του, με τον "ρέι ντας πενταλάντας' να του απαντά σε έντονο ύφος: "Πού έχεις παίξει;".

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΡΟΜΠΙΝΙΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΗΣ ΚΡΟΥΖΕΙΡΟ:

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ