ΒΕΛΓΙΟ

Χάσι: "Ο Οφόε έφυγε γιατί δεν του έδειξαν εμπιστοσύνη"

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÐÁÑÔÉÆÁÍ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - PARTIZAN (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÐÁÑÔÉÆÁÍ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - PARTIZAN (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο πρώην τεχνικός του Βάντις Οτζίτζα-Οφόε σε Λέγκια κι Ολυμπιακό, Μπέσνικ Χάσι, έπλεξε το εγκώμιο του 29χρονου Βέλγου μέσου κι εξήγησε τους λόγους που αποχώρησε από τους "ερυθρόλευκους".

Στις 21 Ιουλίου, η Γάνδη ανακοίνωσε την απόκτηση του Βάντις Οτζίτζα-Οφόε κι ο 29χρονος Βέλγος επέστρεψε στην πατρίδα του.

Ο νέος τεχνικός της Αλ-Ραέντ από τη Σαουδική Αραβία, Μπέσνικ Χάσι, τον γνωρίζει πολύ καλά. Τον είχε ποδοσφαιριστή, τόσο στη Λέγκια, όσο και στον Ολυμπιακό. Εξήγησε ότι οι διάδοχοί του στην τεχνική ηγεσία των "ερυθρολεύκων" δεν του έδειξαν την ίδια εμπιστοσύνη και ξεκαθάρισε ότι στη Γάνδη θα βρει ξανά το χαμένο καλό εαυτό του.

"Στη Λέγκια έκανε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Θα μπορούσε να πάει σε πολλές ομάδες, αλλά πήγε στον Ολυμπιακό γιατί ήμουν εγώ. Ήθελε να παίξει στο Champions League και να έχει ελπίδες για την εθνική ομάδα.

Στην αρχή όλοι ήταν ευχαριστημένοι, αλλά μετά την αποχώρησή μου υπήρξε αστάθεια και αυτοί που ήρθαν δεν του έδειξαν την ίδια εμπιστοσύνη. Ο χαρακτήρας του είναι κάποιες φορές συγκρουσιακός, γιατί είναι από αυτούς που θα το πουν όταν δεν είναι καλά.

Τώρα, στη Γάνδη είναι σε οικογενειακό περιβάλλον. Αναμφίβολα, θα μπορούσε να πάει σε χώρες που θα κέρδιζε περισσότερα χρήματα, αλλά διάλεξε τη σταθερότητα. Βλέπει τα πράγματα διαφορετικά. Έγινε πατέρας κι αυτό τον ωφέλησε. Του δίνει σταθερότητα. Είναι ήρεμος κι έχει αυτοπεποίθηση. Τα χρόνια που θα έλθουν, θα είναι πολύ ποιοτικά", υποστήριξε ο 46χρονος Κοσοβάρος προπονητής στο "Sportmagazine".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ