ΒΕΛΓΙΟ

Βέλγιο: Δεκαεπτά κρούσματα κορονοϊού στην Εθνική Παίδων

Στιγμιότυπα από την κλινική COVID-19 στο νοσοκομείο "ΣΩΤΗΡΙΑ",ένα από τα νοσοκομεία αναφοράς για τον κορονοϊό.Παρακολουθόντας μια βάρδια νοσηλεύτριας κατά την επισκεψή της στους θαλάμους των ασθενών.Σε αυτήν την κλινική,νοσηλεύονται αποκλειστικά ασθενείς με τον Covid-19,Παρασκευή 24 Απριλίου 2020 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Στιγμιότυπα από την κλινική COVID-19 στο νοσοκομείο "ΣΩΤΗΡΙΑ",ένα από τα νοσοκομεία αναφοράς για τον κορονοϊό.Παρακολουθόντας μια βάρδια νοσηλεύτριας κατά την επισκεψή της στους θαλάμους των ασθενών.Σε αυτήν την κλινική,νοσηλεύονται αποκλειστικά ασθενείς με τον Covid-19,Παρασκευή 24 Απριλίου 2020 (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Δεκατέσσερις παίκτες και τρία μέλη του τιμ της Εθνικής Παίδων του Βελγίου βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό μετά από το παιχνίδι με την αντίστοιχη ομάδα της Γερμανίας.

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία... αλλά δεκαεπτά κρούσματα κορονοϊού βρέθηκαν στην Εθνική Παίδων του Βελγίου μετά από παιχνίδι με την αντίστοιχη ομάδα της Γερμανίας. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στο Βέλγιο δεκατέσσερις παίκτες και τρία μέλη του τιμ της ομάδας διαγνώστηκαν θετικοί αλλά μόνο ένας εξ αυτών εμφάνισε συμπτώματα.

Όλοι τους είχαν επιστρέψει από τη Γερμανία όπου έγραψαν την Πέμπτη (3/9) κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα της Γερμανίας ενώ επρόκειτο να γίνει ένα ακόμη ματς το Σάββατο (5/9) το οποίο τελικά αναβλήθηκε. Η ομοσπονδία της Γερμανίας από την πλευρά της έκανε γνωστό πως κανείς από τους παίκτες της αποστολής δεν βρέθηκε θετικός στον ιό.

TAGS ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ