ΒΕΛΓΙΟ

Συνθήματα κατά του προπονητή με παρότρυνση του επιθετικού!

Συνθήματα κατά του προπονητή με παρότρυνση του επιθετικού!

Ο επιθετικός της Βέστερλο παρότρυνε τους οπαδούς σε συνθήματα κατά του προπονητή. Τελικά τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από την πρώτη ομάδα, μέχρι τις 5 Οκτωβρίου.

Η Βέστερλο είναι "καζάνι που βράζει", ευρισκόμενη στην τελευταία θέση του βελγικού πρωταθλήματος με μόλις έξι βαθμούς. Μετά την ήττα από τη Σιντ-Τρούιντεν, οι οπαδοί της ομάδας τραγουδούσαν συνθήματα υπέρ της απομάκρυνσης του τεχνικού, Χαρμ Βαν Βελντχόβεν.

Μέχρι εδώ όλα μοιάζουν φυσιολογικά. Ενισχυτής των συνθημάτων υπήρξε ο 24χρονος εξτρέμ της ομάδας, Μοχάμεντ Αουλάντ. Ήταν αυτός που διαπιστωμένα μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Σιντ-Τρούιντεν παρότρυνε τους φιλάθλους της Βέστερλο να ενισχύσουν το σύνθημα "Χαρμ, φύγε".

Μπορεί η Βέστερλο να διανύει κάκιστη αγωνιστική περίοδο, ωστόσο η συμπεριφορά του Μοχάμεντ Αουλάντ δεν πέρασε απαρατήρητη από τη διοίκηση της ομάδας, η οποία και τιμώρησε τον 24χρονο Βέλγο εξτρέμ.

"Στη συνέχεια των γεγονότων, στα οποία εμπλέκεται ο Μοχάμεντ Αουλάντ, αποφασίζεται αυτός να αποκλειστεί από την πρώτη ομάδα, έως και την 5η Οκτωβρίου", αναφέρει η λιτή ανακοίνωση που εξέδωσε η Βέστερλο.

Ο Μοχάμεντ Αουλάντ, που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου της αναμέτρησης με τη Σιντ-Τρούιντεν, προσπάθησε να κάνει την επανάστασή του, ωστόσο από ο,τι φαίνεται δεν του βγήκε σε καλό.

TAGS ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ