ΒΕΛΓΙΟ

Ρήξη χιαστών ο Κολοβός, επιστρέφει το φθινόπωρο

Ρήξη χιαστών ο Κολοβός, επιστρέφει το φθινόπωρο

Ο Δημήτρης Κολοβός υπέστη ρήξη χιαστών στο δεξί γόνατο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Μέχελεν με τη Λόκερεν, με συνέπεια να χάνει το υπόλοιπο της φετινής χρονιάς και την αρχή της επόμενης.

Οι χειρότεροι φόβοι επιβεβαιώθηκαν και ο Δημήτρης Κολοβός υπέστη ρήξη χιαστών στην αναμέτρηση της Μέχελεν με τη Λόκερεν το Σάββατο για το πρωτάθλημα Βελγίου.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός υποβλήθηκε σε ακτινογραφίες και όπως προέκυψε, υπέστη ρήξη έσω χιαστού στο δεξί γόνατο, με συνέπεια να χρειαστεί έξι με οκτώ μήνες ανάρρωσης από την επέμβαση στην οποία θα υποβληθεί και αποθεραπείας, για να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής είχε σκοράρει στην αναμέτρηση που ολοκληρώθηκε με νίκη της ομάδας του με 3-0, ωστόσο δύο λεπτά αργότερα, σε μία φάση με τον Γιώργο Γκαλίτσιο, το πόδι του "κλείδωσε" σε άσχημη θέση, με συνέπεια να υποστεί σοβαρή ζημιά.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του βελγικού συλλόγου, η Μέχελεν σε συνεννόηση με τον Ολυμπιακό όπου ανήκουν τα δικαιώματά του και με τον ίδιο τον παίκτη, θα αποφασίσουν για τα διαδικαστικά της επέμβασης, μετά και από επίσκεψη του παίκτη στον δρ. Ντε Κλερκ, εξειδικευμένο σε τέτοιους τραυματισμούς.

Προ εβδομάδων, την ίδια ατυχία είχε ακόμα ένας νεαρός Έλληνας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στο Βέλγιο, ο Νίκος Καρέλης, ο οποίος είχε τραυματιστεί σε αγώνα της Γκενκ, με συνέπεια κι αυτός να υπολογίζεται ότι θα επιστρέψει στη δράση το 2017-2018.

TAGS ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ