ΒΕΛΓΙΟ

Πρώτη μεταγραφή του Αναστασίου στην Κόρτραϊκ ο Κουμόρτζι

KRC Genk's Bennard Kumordzi celebrates after he scored, during the Europa League Group G soccer match against Ukraine's Dynamo Kiev, in Genk, eastern Belgium, Thursday, Nov. 28, 2013. (AP Photo/Yves Logghe)
KRC Genk's Bennard Kumordzi celebrates after he scored, during the Europa League Group G soccer match against Ukraine's Dynamo Kiev, in Genk, eastern Belgium, Thursday, Nov. 28, 2013. (AP Photo/Yves Logghe) AP

Ο Μπερνάρντ Κουμόρτζι αποτελεί και επίσημα την πρώτη μεταγραφή της εποχής του Γιάννη Αναστασίου στην Κόρτραϊκ.

Παραμένει στο Βέλγιο αλλά τα επόμενα δυο χρόνια θα φοράει τη φανέλα της Κόρτραϊκ αποτελώντας την πρώτη μεταγραφή του Γιάννη Αναστασίου στον σύλλογο του Βελγίου.

Ο 32χρονος άσος ο οποίος άνηκε στην Γκενκ ολοκλήρωσε το συμβόλαιο του και τη νέα σεζόν θα ενισχύσει το νέο σύλλογο του Γιάννη Αναστασίου βοηθώντας τον Έλληνα προπονητή έχοντας μια θέση στην μεσαία γραμμή.

Ο διεθνής Γκανέζος ποδοσφαιριστής, ο οποίος την φετινή σεζόν αντιμετώπισε κάποιους τραυματισμούς αλλά επέστρεψε σε πολύ καλή κατάσταση υπέγραψε και ανακοινώθηκε την Δευτέρα και επίσημα από τη νέα του ομάδα.

Να θυμίσουμε ότι ο 32χρονος ποδοσφαιριστής είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό από την παρουσία του στο Αιγάλεω και τον Πανιώνιο ενώ τα τελευταία χρόνια έπαιζε στην Ντιζόν και την Γκενκ.

PHOTO CREDITS: AP Photo/Yves Logghe

TAGS ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ