ΒΕΛΓΙΟ

Ναϊνγκολάν: "Καπνίζω και δεν ντρέπομαι γι' αυτό"

Belgium's Radja Nainggolan, left, vie for the ball with Wales' Joe Allen during the Euro 2016 quarterfinal soccer match between Wales and Belgium, at the Pierre Mauroy stadium in Villeneuve dAscq, near Lille, France, Friday, July 1, 2016. (AP Photo/Petr David Josek)
Belgium's Radja Nainggolan, left, vie for the ball with Wales' Joe Allen during the Euro 2016 quarterfinal soccer match between Wales and Belgium, at the Pierre Mauroy stadium in Villeneuve dAscq, near Lille, France, Friday, July 1, 2016. (AP Photo/Petr David Josek) AP

Ο διεθνής Βέλγος μέσος της Ρόμα, Ρατζά Ναϊνγκολάν, παραδέχθηκε ότι καπνίζει και ξεκαθάρισε ότι δεν είναι μια συνήθεια για την οποία ντρέπεται παρά το γεγονός ότι δεν τον καθιστά πρότυπο.

Οι paparazzi είχαν "πιάσει" τον Ρατζά Ναϊνγκολάν να καπνίζει στο μπαλκόνι του δωματίου του κατά τη διάρκεια του Euro 2016, αλλά η άφιξη του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στον πάγκο της εθνικής Βελγίου έφερε και... "αντικαπνιστικό νόμο" στην προσεχή αντίπαλο της Εθνικής Ελλάδας (25/3) για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 όσον αφορά στην ευρωπαϊκή γεωγραφική ζώνη.

Ο διεθνής Βέλγος μέσος κλήθηκε από τον Ισπανό προπονητή για τα ματς με την Ελλάδα και τη Ρωσία και σε δηλώσεις του παραδέχθηκε ότι καπνίζει, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν είναι κάτι για τοπ οποίο νιώθει ντροπή.

"Δεν ντρέπομαι επειδή κάπνισα και δεν έχω κρύψει ποτέ αυτή τη συνήθειά μου. Ξέρω ότι θα μπορούσα να αποτελώ ένα καλό παράδειγμα, έχω παιδιά... αλλά είμαι απλά ένας ποδοσφαιριστής και κάνω τη δουλειά μου. Ο καθένας γνωρίζει ότι καπνίζω και δεν μπορώ να το κρύψω, αλλά δεν ντρέπομαι.

Απογοητεύτηκα που δεν κλήθηκα μετά από ένα καλό Euro. Είμαι κάποιος που λέει τι νιώθει και ποτέ δεν κράτησε κρυφή την απογοήτευσή του. Ο προπονητής θα είχε τους λόγους του για να μην καλεί, αλλά κοιτάζω μπροστά".

TAGS ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ