ΒΕΛΓΙΟ

Με Αζάρ - Ντε Μπράινε το Βέλγιο στην Αθήνα, τέλος ο Ναϊγκολάν!

Belgium's Radja Nainggolan, center, is challenged by Greece's Kostas Manolas during the Euro 2018 Group H qualifying match between Belgium and Greece at the King Baudouin stadium in Brussels on Saturday, March 25, 2017. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
Ναϊνγκολάν, (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert) AP

Χωρίς τον Ρατζά Ναϊνγκολάν θα έρθει το Βέλγιο στην Αθήνα για την αναμέτρηση με την Εθνική. Αποσύρεται ο χαφ της Ρόμα από τους "κόκκινους διαβόλους", που θα έχουν ωστόσο διαθέσιμους Αζάρ - Ντε Μπράινε.

Απρόσμενη εξέλιξη στην Εθνική Βελγίου. Ο Ρατζά Ναϊνγκολάν δεν συμπεριλήφθηκε στις κλήσεις του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ για τα παιχνίδια με Γιβραλτάρ - Ελλάδα. Όταν ρωτήθηκε ο Ισπανός για τον λόγο που αποκλείστηκε ο σταρ της Ρόμα, απάντησε:

"Δεν είναι θέμα τιμωρίας. Απλά επέλεξα άλλους". Με βάση τα ρεπορτάζ των Βέλγων, ωστόσο, ο Ναϊνγκολάν τιμωρήθηκε, έτσι, γιατί καθυστέρησε να δώσει το παρών στην ομιλία του Μαρτίνεθ, λίγο πριν από τον αγώνα της 9ης Ιουνίου με την Εσθονία.

Ο 29χρονος μέσος, σύμφωνα μα τα δημοσιεύματα στο Βέλγιο, αποφάσισε να σταματήσει από την Εθνική του ομάδα και έτσι δεδομένα μένει εκτός για την σημαντική αναμέτρηση με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ 2018.

Υπάρχουν, ωστόσο, και δύο σούπερ επιστροφές για το Βέλγιο. Τόσο ο Εντέν Αζάρ όσο και ο Κέβιν Ντε Μπράινε, που δεν είχαν αγωνιστεί στο πρώτο παιχνίδι (1-1), αυτή τη φορά θα είναι στην αποστολή για το Φάληρο. Δείτε τις επιλογές του Μαρτίνεθ για Γιβραλτάρ - Ελλάδα:

Με Αζάρ - Ντε Μπράινε το Βέλγιο στην Αθήνα, τέλος ο Ναϊγκολάν!

Υπενθυμίζεται ότι το Βέλγιο ύστερα από έξι παιχνίδια είναι στην πρώτη θέση με 16 βαθμούς, ενώ η Ελλάδα σε ισάριθμα ματς έχει 12 και η Βοσνία 11.

(AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)

TAGS ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ