ΒΕΛΓΙΟ

Η Βέστερλο έδιωξε τον πρώην "ερυθρόλευκο" Εμενίκε

Η Βέστερλο έδιωξε τον πρώην "ερυθρόλευκο" Εμενίκε

Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού, Εμάνουελ Εμενίκε, δεν κατάφερε να στεριώσει στη Β' Βελγίου με τη Βέστερλο. Μόλις δύο μήνες κράτησε η συνεργασία με τον 32χρονο Αφρικανό στράικερ.

Ένα χρόνο και ένα μήνα μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, ο Εμάνουελ Εμενίκε κατάφερε να βρει ομάδα. Ήταν 16 Σεπτεμβρίου 2019 όταν η Βέστερλο γνωστοποιούσε τη συνεργασία της με τον Αφρικανό επιθετικό.

Έκτοτε ο Νιγηριανός δεν κατάφερε ποτέ να εκπληρώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν γι' αυτόν. Ύστερα από σχεδόν δύο μήνες, η ομάδα που συμμετέχει στη δεύτερη κατηγορία του Βελγίου πήρε την απόφαση να λύσει το συμβόλαιο με τον 32χρονο φορ, ο οποίος έκανε πέντε συμμετοχές, καμία 90λεπτη, δίχως να σκοράρει.

Ο Εμενίκε είχε υπογράψει στον Ολυμπιακό το 2017 με συμβόλαιο που ξεπερνούσε το 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως. Χρήματα είχε πάρει και η Φενέρμπαχτσε για την πώληση του ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, έλαβε 2,5 εκατ. ευρώ από τους "ερυθρόλευκους" για να παραχωρήσει τον Νιγηριανό σέντερ φορ.

Με τον Ολυμπιακό έκανε δύο συμμετοχές στα προκριματικά του Champions League, δύο στους ομίλους, δύο στο Κύπελλο και πέντε στο πρωτάθλημα. Σε έντεκα συμμετοχές, δηλαδή, τρία γκολ, όλα στο κύπελλο. Η Βέστερλο είναι τρίτη στη δεύτερη κατηγορία του Βελγίου, πίσω από Λέουβεν και Εξέλσιορ.

TAGS ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ