ΒΕΛΓΙΟ

Η Άντερλεχτ νίκησε τη Μουσκρόν των Ελλήνων, χαμός με την κόκκινη του Βράνιες

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Άντερλεχτ λύγισε τη Μουσκρόν του Γιώργου Γκαλίτσιου και του Αλέξανδρου Κατράνη, ωστόσο έχασε τον Όγκνιεν Βράνιες με απερίσκεπτη ενέργεια στο 80'.

Ο Ιβάν Σάντινι "στέρεψε" μετά από επτά γκολ σε τρία παιχνίδια, ωστόσο η Άντερλεχτ συνέχισε το σερί νικών, επικρατώντας της Μουσκρόν με 2-0 για την 4η αγωνιστική της Pro League. Τη μέρα που πούλησαν τον περσινό αρχισκόρερ τους, Γιούκας Τεοντόρτσικ, για 7.000.000 ευρώ στην Ουντινέζε, οι γηπεδούχοι βρήκαν τα γκολ με τους Αντριάν Τρεμπέλ (απευθείας εκτέλεση φάουλ) και Λαντρί Ντιματά, ένα σε κάθε ημίχρονο του αγώνα.

Για τους φιλοξενούμενους, που βρίσκονται σε ακριβώς αντίθετη μοίρα με την ομάδα των Βρυξελλών, μετρώντας τέσσερις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια, αγωνίστηκαν βασικοί οι Γιώργος Γκαλίτσιος και Αλέξανδρος Κατράνης, με τον τελευταίο να γίνεται αλλαγή στο 85'.

Το παιχνίδι στιγματίστηκε από την ενέργεια του Όγκνιεν Βράνιες να κάνει αχρείαστο τάκλιν με τα δύο πόδια στη γραμμή του πλαγίου στο 80', ενέργεια που τιμωρήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή και του στερεί τη συμμετοχή στο ντέρμπι κορυφής με την Μπριζ την επόμενη εβδομάδα. Αυτή η εξέλιξη "πυροδότησε" σωρεία μηνυμάτων στο twitter εις βάρος του Βόσνιου αμυντικού από φίλους της Άντερλεχτ, κάνοντας λόγο για "ανοησία".

Η σύνθεση της Άντερλεχτ (3-4-3): Ντιντιγιόν, Βράνιες, Μπορνό, Μίλιτς, Σάλεμακερς, Τρεμπέλ, Μακαρένκο, Αμουζού (83' Απιά), Ντιματά, Μουσονά (77' Μοριόκα), Σάντινι (89' Χέρκενς)

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

Άντερλεχτ - Μουσκρόν 2-0 (38' Τρεμπέλ, 63' Ντιματά)

Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

19:00 Λόκερεν - Σταντάρ Λιέγης

21:00 Σερκλ Μπριζ - Ζούλτε Βάρεχεμ

21:00 Βάασλαντ Μπέβερεν - Σιντ Τρούιντεν

21:30 Κόρτραϊκ - Οστάνδη

Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

15:30 Άντβερπ - Μπριζ

19:00 Γκενκ - Σαρλερουά

21:00 Όιπεν - Γάνδη

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ