ΒΕΛΓΙΟ

Αποσύρεται από το Βέλγιο ο Φελαϊνί

Belgium's Marouane Fellaini, right, goes for the ball with Greece's Zeca during the World Cup Group H qualifying soccer match between Greece and Belgium at Georgios Karaiskakis Stadium in Piraeus port, near Athens, Sunday, Sept. 3, 2017. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Belgium's Marouane Fellaini, right, goes for the ball with Greece's Zeca during the World Cup Group H qualifying soccer match between Greece and Belgium at Georgios Karaiskakis Stadium in Piraeus port, near Athens, Sunday, Sept. 3, 2017. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP PHOTO/THANASSIS STAVRAKIS

Ο Μαρουάν Φελαϊνί εμφανίστηκε κάθετος για την αποχώρησή του από την εθνική Βελγίου και αινιγματικός όσον αφορά σε εκείνη από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Τέλος στην καριέρα του με την εθνική Βελγίου βάζει ο Μαρουάν Φελαϊνί τους προσεχείς μήνες. Ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιβεβαίωσε ότι θα σταματήσει τις εμφανίσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του, με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018.

Ο 30χρονος διεθνής μίλησε στο βελγικό εβδομαδιαίο περιοδικό "Humo", όπου ρωτήθηκε εάν το Μουντιάλ της Ρωσίας θα αποτελέσει την τελευταία μεγάλη διοργάνωσή του με το Βέλγιο: "Ναι. Είμαι στην εθνική δώδεκα χρόνια και είμαι ένας από τους πιο ηλικιωμένους παίκτες. Υπάρχει ο Βενσάν Κομπανί, ο Τόμας Βερμάλεν, ο Μουσά Ντεμπελέ και μετά εγώ. Δεν χρειάζεται να αποδείξω κάτι σε κάποιον. Ούτε στην Αγγλία ούτε στο Βέλγιο. Τα κατάφερα παντού".

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για το αν θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά στο "Ολντ Τράφορντ", χωρίς να είναι σαφής με την απάντησή του: "Ειλικρινά, δεν γνωρίζω. Έχω κάτι στο μυαλό μου, αλλά δεν μπορώ να σας πω. Είναι η δέκατη σεζόν μου στην Αγγλία. Εκτός από την πρώτη στο Μάντσεστερ, είχα μόνο καλές εμπειρίες. Πέντε χρόνια στην Έβερτον, πέντε χρόνια στη Γιουνάιτεντ. Μου αρέσει η σταθερότητα. Χρειάζονται αρκετά χρόνια για να γαλουχηθείς. Γνωρίζω τους πάντε εδώ κι αυτό είναι καλό".

"Εάν η Γιουνάιτεντ δεν με θέλει πλέον, θα το είχε πει ήδη. Έκαναν μία πρόταση, πιθανόν να ακολουθήσει κι άλλη. Δεν ξέρω εάν θα την αποδεχθώ. Δεν μπορείς να διευθετήσεις κάτι σαν κι αυτό άμεσα".

Photo credits: AP Photo/Thanassis Stavrakis

TAGS ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ