ΒΕΛΓΙΟ

Άντερλεχτ: Τέλος από προπονητής, μένει αρχηγός ο Κομπανί

Άντερλεχτ: Τέλος από προπονητής, μένει αρχηγός ο Κομπανί

Μόλις για τέσσερα ματς κράτησε το ρόλο του παίκτη-προπονητή της Άντερλεχτ ο Βενσάν Κομπανί. Παραιτήθηκε ο 34χρονος από το διπλό ρόλο, αναβαθμίζεται σε πρώτος τεχνικός ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Σάιμον Ντέιβις και ο ίδιος παίρνει το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Η πορεία της Άντελερχτ στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του βελγικού πρωταθλήματος είναι πολύ άσχημη. Η ομάδα των Βρυξελλών δεν έχει πανηγυρίσει ακόμη τη νίκη, καθώς έχει δύο ισοπαλίες (Μουσκρόν, Μέχελεν) και δύο ήττες (Οστάνδη και Κόρτραϊκ).

Το πείραμα που ανέλαβε το καλοκαίρι ο Βενσάν Κομπανί - όταν αποχώρησε από τη Μάντσεστερ Σίτι για ν' αναλάβει παίκτης-προπονητής της ομάδας από την οποία αναδείχθηκε - δεν έχει αποφέρει αποτελέσματα. Έτσι ο 33χρονος παραιτήθηκε από ρόλο του προπονητή και μένει μόνο με αυτόν του παίκτη.

Την τεχνική ηγεσία αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Σάιμον Ντέιβις. Ο Ντέιβις προέρχεται από τη Μάντσεστερ Σίτι - όπου ήταν προπονητής της ομάδας νέων - και αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Κομπανί. Ως ποδοσφαιριστής φόρεσε τις φανέλες των Πίτερμπρο, Τότεναμ, Έβερτον και Φούλαμ, ενώ αγωνίστηκε 58 φορές με τη φανέλα της εθνικής Ουαλίας.

Ο Κομπανί, μάλιστα, παίρνει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στη βελγική ομάδα.

TAGS ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ