ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ultras της Κίλμες απειλούν με σφαίρες και θάνατο τους παίκτες

Ultras της Κίλμες απειλούν με σφαίρες και θάνατο τους παίκτες

Οι ultras της Κίλμες έστειλαν ένα ανατριχιαστικά απειλητικό μήνυμα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, η οποία βρίσκεται σε κάκιστη αγωνιστική και οικονομική κατάσταση και κινδυνεύει με υποβιβασμό.

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει η Κίλμες, καθώς μετρά επτά διαδοχικές ήττες και μετά από 21 ματς έχει συγκεντρώσει μόλις 19 βαθμούς ευρισκόμενη στην 28η κατάταξη (σε σύνολο 30 ομάδων).

Η ομάδα από το Ρίο ντε λα Πλάτα παλεύει για να αποφύγει τον υποβιβασμό στη δεύτερη εθνική κατηγορία και οι ultras της "σερβεσέρο" έστειλαν ένα ανατριχιαστικά απειλητικό μήνυμα προς τους παίκτες της ομάδας.

Στον τοίχο του "Estadio Centenario Dr. José Luis Meiszner" αναγράφεται εδώ και λίγες ώρες η φράση: "Σφαίρες για όλους. Θα κερδίσετε ή θα πεθάνετε".

Η αλήθεια είναι, ωστόσο, ότι τα προβλήματα της Κίλμες δεν είναι μόνον αγωνιστικά, αλλά και οικονομικά. Οι παίκτες της ομάδας είναι απλήρωτοι εδώ και καιρό, ενώ τώρα αντιμετωπίζουν και τις απειλές από τους φιλάθλους.

Ο κύκλος βίας στο ποδόσφαιρο της Αργεντινής είναι ατέρμων. Την προηγούμενη εβδομάδα ο οπαδός της Μπελγράνο, Εμανουέλ Μπάλμπο, βρήκε τραγικό θάνατο όταν εξαναγκάστηκε σε πτώση από οπαδούς της ίδιας του της ομάδας.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο Sport24.gr και τον Δημήτρη Σαμόλη, ο πατέρας του αδικοχαμένου οπαδού, Ραούλ Μπάλμπο, συγκλόνισε με την περιγραφή των συναισθημάτων του, ενώ ο άνθρωπος που υποκίνησε την οργή των οπαδών της Μπελγράνο κατά του Εμανουέλ φέρεται να συμμετείχε σε συμπλοκή που κόστισε τη ζωή του αδερφού του, Αγουστίν, το 2012.

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ