ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Το βίντεο με το ατύχημα της Ουρακάν

Το βίντεο με το ατύχημα της Ουρακάν

Δύο εβδομάδες μετά την ανατροπή του λεωφορείου που μετέφερε την αποστολή της Ουρακάν στο Καράκας, δόθηκε στη δημοσιότητα ερασιτεχνικό βίντεο από το ατύχημα. (VIDEO)

Η Ουρακάν μόλις έχει χάσει από την Καράκας στο "Εστάδιο Ολίμπικο" της πρωτεύουσας της Βενεζουέλας, αλλά είναι στη φάση των ομίλων του Copa Libertadores. Η ομάδα της πρωτεύουσας της Αργεντινής, Μπουένος Άιρες, ήταν καθ' οδόν στο λεωφορείο για το αεροδρόμιο "Σιμόν Μπολίβαρ" και την επιστροφή της, στις 10 Φλεβάρη.

Στο δρόμο προς την πολιτεία Βάργκας, το λεωφορείο με 34 επιβαίνοντες - ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο και λοιπά μέλη - μένει χωρίς φρένα.

Ο οδηγός, μην έχοντας άλλη επιλογή, κι έχοντας απωλέσει τον πλήρη έλεγχο του οχήματος, ρίχνει αυτό στη ράμπα, κυριολεκτικά στα βράχια.

Δύο εβδομάδες μετά, είδε το "φως" της δημοσιότητας το βίντεο από το ατύχημα, τραβηγμένο από ένα μοτοσικλετιστή, ο οποίος ακολουθούσε το λεωφορείο της Ουρακάν που ανετράπη.

Σοβαρότερα τραυματίες εκ των επιβαινόντων της αποστολής της Ουρακάν, ο Ντιέγο Μεντόσα - βρέθηκε κοντά στον Αστέρα Τρίπολης το Γενάρη - ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας και ο Πατρίσιο Τοράνσο. Ο Τοράνσο, ο οποίος προτάθηκε στον Παναθηναϊκό, τις τελευταίες ημέρες του Δεκέμβρη έσπασε τέσσερα δάχτυλα του ποδιού και υποβλήθηκε σε εγχείριση.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να διαπιστώσετε ότι το λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή της ομάδας από το Μπουένος Άιρες "ανοίγει" ταχύτητα, ενώ εδώ μπορείτε να διαβάσετε πώς περιέγραψε τις κρίσιμες εκείνες στιγμές στο Sport24.gr ο πρώην μπακ της ΑΕΚ και νυν της Ουρακάν - επιβαίνων στο όχημα - Κάρλος Αράουχο:

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ