ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Το πάρτι του Μέσι και των υπολοίπων Αργεντινών στα αποδυτήρια

Το πάρτι του Μέσι και των υπολοίπων Αργεντινών στα αποδυτήρια

Ο Λιονέλ Μέσι όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί και οι συμπαίκτες του επίσης ξετρελαμένοι, έστησαν πάρτι στα αποδυτήρια μετά από την πρόκριση της Αργεντινής στο Μουντιάλ (video).

Το Κίτο έγινε η... πρωτεύουσα της Αργεντινής για λίγες ώρες το βράδυ της Τρίτης. Ο Λιονέλ Μέσι κα η παρέα του κέρδισαν το "εισιτήριο" για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 και έδωσαν το έναυσμα για ξέφρενους πανηγυρισμούς εντός κι εκτός συνόρων.

Οι σκηνές στα αποδυτήρια ήταν αντίστοιχες της επιτυχίας της "αλμπισελέστε". Οι ποδοσφαιριστές τραγουδούσαν και φώναζαν συνθήματα ακόμα κι εναντίον των δημοσιογράφων, στο πλαίσιο ενός μεγάλου πάρτυ που στήθηκε στο γήπεδο του Εκουαδόρ.

Οι στιγμές απαθανατίστηκαν από τα κινητά τηλέφωνα των ποδοσφαιριστών, με τους Πάουλο Ντιμπάλα, Γκαμπριέλ Μερκάδο, Νικολάς Οταμέντι και άλλους να μοιράζονται αυτές τις στιγμές από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Φυσικά, την παράσταση κλέβει ο συνήθως ήρεμος και μειλίχιος Λιονέλ Μέσι, ο οποίος δεν δίστασε να βγάλει την μπλούζα του, να ανέβει στον πάγκο και να αρχίσει το χοροπηδητό!

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ