ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το "like" στο γήπεδο της Ρίβερ που έφερε πόλεμο στην Μπόκα!

River Plate's Monumental stadium is seen as fans cheer before their Argentine first division match against Boca Juniors during in Buenos Aires, Sunday, Nov. 7, 2004. (AP Photo/Marcelo Gomez/La Nacion POOL)
River Plate's Monumental stadium is seen as fans cheer before their Argentine first division match against Boca Juniors during in Buenos Aires, Sunday, Nov. 7, 2004. (AP Photo/Marcelo Gomez/La Nacion POOL) AP PHOTO/NATACHA PISARENKO

Παίκτης της Μπόκα Τζούνιορς είχε την ατυχή έμπνευση να κάνει like σε ινσταγκραμική φωτογραφία που απεικονίζει κατάμεστο το γήπεδο της Ρίβερ Πλέιτ και ακολούθησε... πανικός! Διαβάστε το story.

Πόσες πιθανότητες έχει ένας παίκτης του Ολυμπιακού να κάνει like σε φωτογραφία με κατάμεστη Λεωφόρο ή ένας παίκτης του Παναθηναϊκού σε αντίστοιχη φωτογραφία με το "Καραϊσκάκης";

Η λογική λέει πως οι πιθανότητες είναι μηδενικές εκτός και αν έχουμε να κάνουμε με παίκτη που έχει άγνοια κινδύνου ή που θέλει να γίνει "talk of the town" μέσα σε λίγες μόλις ώρες...

Ε, κρατήστε όλες τις παραπάνω πληροφορίες και βάλτε στη θέση των "αιωνίων" του ελληνικού ποδοσφαίρου τα δύο μεγαθήρια της ποδοσφαιρικής Αργεντινής, Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ.

Όσο και αν ακούγεται ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας, ένας παίκτης που ανήκει στο δυναμικό των "χενέιζες" προχώρησε σε μία άκρως ασυνήθιστη ενέργεια, πατώντας "like" σε φωτογραφία με το κατάμεστο γήπεδο της Ρίβερ, το "Μονουμεντάλ", που ανέβασε σε λογαριασμό στο Instagram.

Το "like" στο γήπεδο της Ρίβερ που έφερε πόλεμο στην Μπόκα!

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία είχαν κάνει ήδη "like" οι Γκαμπριέλ Μερκάδο, Σεμπαστιάν Ντριούσι, Ραμίρο Φούνες Μόρι καθώς και ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού Αλεχάντρο Ντομίνγκες, όμως εκείνος που τράβηξε πάνω του την προσοχή ήταν ο Σεμπαστιάν Πέρες.

Το "like" στο γήπεδο της Ρίβερ που έφερε πόλεμο στην Μπόκα!

Πρόκειται για παίκτη που αποκτήθηκε στα μέσα του 2016 από την Μπόκα αλλά που δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη του Γκιγιέρμο Μπάρος Στσελότο και δόθηκε πρόσφατα δανεικός στην Πατσούκα για να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γράψει ούτε λεπτό συμμετοχής και η αλήθεια είναι πως η περιπέτειά του στο Μεξικό άρχισε πολύ άσχημα, με τους οπαδούς της Μπόκα να "βράζουν" για το like που έκανε και να απαιτούν από την ομάδα να διακόψει το δανεισμό και να τον στείλει σπίτι του...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ