ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το ξύλο βγήκε από το... Μπόκα-Ρίβερ και δεν γλιτώνουν ούτε οι γυναίκες!

Το ξύλο βγήκε από το... Μπόκα-Ρίβερ και δεν γλιτώνουν ούτε οι γυναίκες!

Το ντέρμπι της Μπόκα Τζούνιορς με την Ρίβερ Πλέιτ στο "Μπομπονέρα" προσέφερε μεγάλες συγκινήσεις, όμως κάποιοι οπαδοί των δύο ομάδων δεν... χόρτασαν και θέλησαν να λύσουν τις διαφορές τους στο τρίτο ημίχρονο (VIDEO).

Το Superclasico μεταξύ της Μπόκα και της Ρίβερ καθήλωσε το ποδοσφαιρικό κοινό στην Λατινική Αμερική (και όχι μόνο) το βράδυ της Κυριακής και η εικόνα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες το αποζημίωσε, με αυτούς πάντως που χαμογέλασαν στο φινάλε να είναι οι φιλοξενούμενοι.

Και αυτό γιατί πήραν το σπουδαίο "διπλό" και έπιασαν στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα τους μεγάλους αντιπάλους τους, με το πρόσωπο της βραδιάς για την Ρίβερ να είναι ο Νάτσο Σκόκο, χάρη στο εκπληκτικό γκολ με ασύλληπτο διαγώνιο σουτ με το οποίο έγραψε το τελικό 2-0 ο άλλοτε άσος της ΑΕΚ.

Δυστυχώς όμως, το ντέρμπι δεν έμεινε μόνο στις τέσσερις γραμμές αλλά βγήκε και έξω από αυτές, με ένα video που κάνει το γύρο του κόσμου και το οποίο έχει τραβηχτεί μετά το ματς να δείχνει το άκρως πολεμικό κλίμα που χαρακτηρίζει αυτά τα δύο μεγάλα κλαμπ.

Λαμβάνει χώρα σε δρόμο της αργεντινικής πρωτεύουσας, με έναν φίλο της Μπόκα να συνοδεύεται από μία κοπέλα που φορούσε τα χρώματα της Ρίβερ και να δέχονται επίθεση. Δράστες, οπαδοί των "μιλιονάριος", οι οποίοι δεν "σεβάστηκαν" το γεγονός πως το ζευγάρι δεν είχε τίποτα να χωρίσει μεταξύ τους και θέλησαν να τους δώσουν ένα "καλό" (για εκείνους) μάθημα.

Δείτε εικόνες που μόνο θλίψη μπορούν να προκαλέσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ