ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Θέλει Σκόκο η Ιντεπεντιέντε

Ignacio Scocco of Argentina's Newell's Old Boys, left, vies for the ball with Walter Erviti of Argentina's Boca Juniors, during a Copa Libertadores soccer match in Rosario, Argentina, Wednesday, May 29, 2013. (AP Photo/Daniel Jayo)
Ignacio Scocco of Argentina's Newell's Old Boys, left, vies for the ball with Walter Erviti of Argentina's Boca Juniors, during a Copa Libertadores soccer match in Rosario, Argentina, Wednesday, May 29, 2013. (AP Photo/Daniel Jayo) AP

Ο "διακαής πόθος" της ΑΕΚ, Νάτσο Σκόκο, είναι πιθανό να αποχωρήσει από τη Νιούελς Ολντ Μπόις και η Ιντεπεντιέντε έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του σύμφωνα με ΜΜΕ της Αργεντινής.

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο αποχώρησης του Νάτσο Σκόκο από τη Νιούελς Ολντ Μπόις μετά την επίθεση που εξαπέλυσε ο Αργεντινός στη διοίκηση της "λέπρα".

Και μπορεί η ΑΕΚ να ενδιαφέρεται για την επανένταξη του "υδραυλικού" στο δυναμικό της, αλλά η Ιντεπεντιέντε ήδη "γλυκοκοιτάζει" τον Αργεντινό όπως σας είχε ενημερώσει το Sport24.gr

Θέλει Σκόκο η Ιντεπεντιέντε

Σύμφωνα με την έγκυρη ιστοσελίδα, "TyC Sports", η Ιντεπεντιέντε ενδιαφέρεται για τον Νάτσο Σκόκο κι έχει ένα ισχυρό "όπλο" στα χέρια της για να εκμεταλλευτεί την κακή οικονομική κατάσταση (καθυστέρηση στην καταβολή μισθών και χρέη) της ομάδας από το Ροσάριο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Νιούελς Ολντ Μπόις ενδιαφέρεται για τον επιθετικό της "ρόχο", Λούκας Αλμπερτένγκο, ο οποίος ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί ως αντάλλαγμα για την ολοκλήρωση του deal.

Δεδομένο πρέπει να θεωρείται το ενδιαφέρον της Ρίβερ για τον πρώην ποδοσφαιριστή της Ένωσης, καθώς πάντα ήθελε να τον αποκτήσει, ενώ κι ο ίδιος έχει εκφράσει στο παρελθόν την επιθυμία του να αγωνιστεί στη "μίγιο".

Photo credits: AP Photo/Daniel Jayo

TAGS ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ